Η κίνηση του Κόμπε που φέρνει 400 εκατ. δολάρια στην οικογένειά του!

Η κίνηση του Κόμπε που φέρνει 400 εκατ. δολάρια στην οικογένειά του!

Το 2014 είχε δώσει 6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το 10% των μετοχών του αθλητικού ποτού Body Armor, το οποίο πουλήθηκε στην Coca Cola έναντι 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Κόμπε Μπράιαντ εκτός από σπουδαίος αθλητής υπήρξε και πολύ καλός επιχειρηματίας, καθώς δύο χρόνια μετά τον θάνατό του η οικογένειά θα εισπράξει 400 εκατομμύρια δολάρια από μία επένδυση που έκανε ο αείμνηστος σταρ των Λέικερς το 2014.

Πριν από περίπου επτά χρόνια, ο Κόμπε Μπράιαντ είχε αγοράσει το 10% των μετοχών του αθλητικού ποτού Body Armor, το οποίο πριν από λίγες ημέρες πουλήθηκε στην Coca Cola έναντι 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο «Black Mamba» το 2014 είχε δώσει 6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει το 10%, με την αξία του brand name να πολλαπλασιάζεται μέσα σε λίγα χρόνια και την οικογένειά του να παίρνει πλέον 400 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο εταιρίες τίμησαν τη μνήμη του Κόμπε Μπράιαντ, καθώς η ανακοίνωση για την εξαγορά της Body Armor από την Coca Cola δημοσιεύτηκε στις 8:24 το πρωί, θυμίζοντας τους δύο αριθμούς που φορούσε στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ