Γκασόλ για Κόμπι – «Μου πήρε πολύ καιρό να κοιμηθώ μετά τον θάνατό του»

Γκασόλ για Κόμπι – «Μου πήρε πολύ καιρό να κοιμηθώ μετά τον θάνατό του»

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε σε συνέντευξή του για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και αποκάλυψε πως του πήρε πολύ καιρό για να κοιμηθεί μετά το δυστύχημα του «Black Mamba».

Ο Πάου Γκασόλ αποσύρθηκε πριν από λίγο καιρό από την ενεργό δράση και πλέον έχει τον χρόνο για να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα στη ζωή του, σχεδιάζοντας διάφορα πλάνα για το μέλλον. Ένα από αυτά είναι και η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην υπηρεσία Prime Video.

Ο Ισπανός θρύλος παραχώρησε συνέντευξη στον Ιμπάι Γιάνος και μιλώντας αρχικά για το ντοκιμαντέρ, ανέφερε πως κομμάτι του θα είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο φίλο του Κόμπε Μπράιαντ: «Στόχος του ντοκιμαντέρ ήταν να δείξει την προσωπική πλευρά και να είναι αυθεντικό. Για να είμαι διαφανής με αυτό που συνέβαινε και δυστυχώς έγινε αυτό το τραγικό ατύχημα και ήταν ένα πολύ σκληρό πλήγμα που ακόμα δεν χωνεύεται».

Στη συνέχεια μίλησε και για τη δυσκολία που είχε στο να κοιμηθεί μετά το τραγικό συμβάν, λέγοντας πως του πήρε πολύ καιρό για να το συνειδητοποιήσει: «Ο Κόμπι σήμαινε τόσα πολλά στη ζωή μου που ήταν ένας τρόπος να μεταφέρω αυτά τα συναισθήματα με τον πιο φυσικό τρόπο. Μου πήρε πολύ καιρό να κοιμηθώ καλά μετά το θάνατό του, είχε πολύ κλάμα και πόνο».

Θυμίζουμε πως οι δυο τους συνυπήρξαν από το 2008 εως το 2014 στους Λος Άντζελες Λέικερς, κατακτώντας δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (2009, 2010).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ