Τόμπσον – «Δεν χρειάζομαι κανέναν γ@μ…νο προπονητή να με εμπνεύσει» (pics)

Τόμπσον – «Δεν χρειάζομαι κανέναν γ@μ…νο προπονητή να με εμπνεύσει» (pics)

Ο Τρίσταν Τόμπσον «απασφάλισε» μετά την ήττα των Κινγκς από τους Τίμπεργουλβς και τόνισε με κάθε τρόπο πως δεν χρειάζεται προπονητές για να αποκτήσει κίνητρο.

Οι Σακραμέντο Κινγκς ξεκίνησαν τη σεζόν με βλέψεις για τα playoffs, όμως βλέπουν τα πράγματα να έχουν πάει πολύ στραβά ως τώρα με εννέα ήττες και πέντε στα έξι τελευταία ματς.

Ο Τρίσταν Τόμπσον βλέπει την ομάδα να περνά άσχημη φάση και τις φήμες για αντικατάσταση του Λουκ Γουόλτον να «φουντώνουν» όλο και περισσότερο και μίλησε ξεκάθαρα γι’ αυτό, εκφράζοντας άπαντες όπως τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν χρειάζομαι κανένα γ@μ… προπονητή για να εμπνεύσει. Πότε δεν ήθελα, ποτέ δεν θα το θελήσω. Την ημέρα που θα χρειαστώ κάτι τέτοιο είναι η γ@μ… μέρα που θα αποσυρθώ. Θα πάω να παίξω με τα παιδιά μου σε ένα πάρκο. Με αυτή τη δήλωση μιλάω και εκ μέρους των συμπαικτών μου.

Κανένας άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο δεν πρέπει να στηρίζεται σε έναν άλλον για να τον εμπνεύσει. Λένε ότι ομάδες που χάνουν, παίκτες που χάνουν πρέπει να αναζητήσουν έμπνευση στον προπονητή τους. Δεν το δέχομαι. Δεν είναι θέμα να μας εμπνεύσει ο κόουτς Γουόλτον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ