Κάρι δεν είναι μόνο ο Στεφ (pic)

Κάρι δεν είναι μόνο ο Στεφ (pic)

Ο Στεφ Κάρι πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις στο ΝΒΑ, αλλά το ίδιο κάνει και ο αδερφός του Σεθ, που διάγει χρονιά καριέρας.

Ο Στεφ Κάρι οδηγεί τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ με 12-2, όντας ταυτόχρονα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 28,7 πόντους ανά παιχνίδι και πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία της λίγκας.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός Κάρι που τα καταφέρνει περίφημα, καθώς στην Ανατολή υπάρχει ο μικρότερος αδελφός του Σεθ, ο οποίος πραγματοποιεί σεζόν καριέρας με τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ πετυχαίνει τους περισσότερους πόντους από ποτέ, ενώ έχει τα καλύτερα ποσοστά στα σουτ εντός παιδιάς, στα τρίποντα και στις βολές.

Ειδικότερα, σκοράρει 15,4 πόντους, με 52% στα σουτ, 46,5% στα τρίποντα και 93,1% στις βολές. Νούμερα που κανείς άλλος παίκτης δεν έχει αυτή την στιγμή στο ΝΒΑ, με τον Κάρι να είναι ο μοναδικός στην κατηγορία 50-40-90.

Παράλληλα, προσφέρει και θέαμα όπως στο παιχνίδι απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, όπου με διαδοχικές προσποιήσεις έκανε ό,τι ήθελε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, τον Ο Τζι Ανουνόμπι, σκοράροντας δύο εύκολους πόντους.

Το συμβόλαιό του με τους Σίξερς έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τον Κάρι να δηλώνει σχετικά πως: «Ως παίκτης, θες να είσαι σε μια ομάδα για πολύ καιρό. Θα ήταν καταπληκτικό να συμβεί, γιατί μου αρέσει η ενέργεια στη Φιλαδέλφεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ