Ο Ντράγκιτς μένει εκτός Ράπτορς για προσωπικούς λόγους (pic)

Ο Ντράγκιτς μένει εκτός Ράπτορς για προσωπικούς λόγους (pic)

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα μείνει εκτός Ράπτορς καθώς αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς θα μείνει για αδιευκρίνιστο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης με τους Τορόντο Ράπτορς, καθώς αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί. Ο Σλοβένος δεν έδωσε το παρών στον αγώνα με τους Σέλτικς, με τον προπονητή του, Νικ Νερς, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον: «Πρώτα απ ‘όλα, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, εξαιρετικά επαγγελματίας, πολύ έξυπνος… απολαυστικός τύπος για να είσαι κοντά και να προπονείς».

Την ανακοίνωση για την απουσία του Ντράγκιτς έκανε ο GM των Ράπτορς, Μπόμπι Γουέμπστερ: «Ο Γκόραν παίρνει λίγο χρόνο μακριά από την ομάδα, με την πλήρη υποστήριξή μας, για να διαχειριστεί ένα προσωπικό θέμα. Υπήρξε ένας απόλυτα επαγγελματίας την περίοδο που ήταν στους Ράπτορς – ο Γκόραν ήταν ένας σπουδαίος μέντορας για τους νεότερους παίκτες μας και ένας πολύτιμος συμπαίκτης για τους βετεράνους μας. Θα συνεχίσει να προπονείται και να διατηρείται σε φόρμα κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για αυτήν τη διαδικασία και θα σας συμβουλεύσουμε για ενημερώσεις ανάλογα με την περίπτωση. Ο Γκόραν έχει την υποστήριξη του Μασάι, του Νικ και ολόκληρης της διοργάνωσης και δεν του ευχόμαστε παρά τα καλύτερα».

Φέτος, ο Ντράγκιτς έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε παιχνίδια των Ράπτορς, μετρώντας κατά μέσο όρο 8 πόντους, 1,8 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ σε 18΄ συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ