Γκρίφιν – «Ο Όλντριτζ παίζει απίστευτα, αλλά δεν περίμενα να μην παίζω καθόλου»

Γκρίφιν – «Ο Όλντριτζ παίζει απίστευτα, αλλά δεν περίμενα να μην παίζω καθόλου»

Ο Μπλέικ Γκρίφιν είναι πλέον εκτός ροτέισον των Νετς και δεν περίμενε καθόλου αυτήν την εξέλιξη.

Ο Μπλέικ Γκρίφιν ήταν βασικός στους 17 πρώτα παιχνίδια της σεζόν για τους Νετς, όμως πλέον τέθηκε εκτός ροτέισον, μετά από απόφαση του Στιβ Νας.

Ο τραυματισμός του Τζο Χάρις είναι μεγάλο πλήγμα, ειδικά όσον αφορά το περιφερειακό σουτ και προτιμάται ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ. Ο πρώην άσος των Κλίπερς παραδέχθηκε ότι ο συμπαίκτης του βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αλλά δεν έκρυψε πως ξαφνιάστηκε από την εξέλιξη αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Όλντριτζ παίζει απίστευτα, οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να ξεκινάει, ειδικά με τον Τζο Χάρις εκτός, αλλά το να βρεθώ εντελώς εκτός ροτέισον είναι κάτι που δεν το είδα να έρχεται. Δεν το περίμενα. Δεν είναι απόφασή μου όμως. Ως παίκτες οι δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι λένε οι προπονητές. Θα συμπεριφερθώ ως επαγγελματίας και θα κάνω αυτό που πρέπει.»

Φέτος μετρά 5.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 31.8% στα σουτ σε 21 λεπτά συμμετοχής, με όλους αυτούς τους αριθμούς να είναι οι χειρότεροι της καριέρας του, οπότε αυτό ίσως είναι μια εξήγηση της επιλογής του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ