Εκτός του πρωτόκολλου για τον κορωνοϊό ο Αντετοκούνμπο (pic)

Εκτός του πρωτόκολλου για τον κορωνοϊό ο Αντετοκούνμπο (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκεται πλέον στο πρωτόκολλο για το κορωνοϊό και θα προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση των Χριστουγέννων κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

Το ΝΒΑ ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αρκετοί παίκτες και προπονητές έχουν μπει στο πρωτόκολλο για το ιό και δεν μπορούν να βρεθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα οι ομάδες να υπογράφουν αθλητές σε 10ήμερα συμβόλαια για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Ένας από τους παίκτες που δεν γλίτωσαν από αυτή την κατάσταση ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μπήκε στο πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό πριν από περίπου δέκα μέρες, με τον Μάικ Μπάντενχολζερ να μην τον υπολογίζει.

Πλέον, όπως αναφέρουν από την Αμερική, ο «Greek Freak» είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα αφού είναι αρνητικός στα τεστ που του έγιναν και θα πατήσει ξανά παρκέ για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως ο Αντετοκούνμπο θα τρέξει για να προλάβει την αναμέτρηση που θα δώσουν οι Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ