Ο Καμ Τόμας έκρινε τη ματσάρα των Νετς με τους Σπερς υπέρ του Μπρούκλιν (121-119, vid)

Ο Καμ Τόμας έκρινε τη ματσάρα των Νετς με τους Σπερς υπέρ του Μπρούκλιν (121-119, vid)

Χάρη σε καλάθι του Καμ Τόμας στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, οι Μπρούκλιν Νετς έκαμψαν την αντίσταση των Σαν Αντόνιο Σπερς, επικρατώντας με σκορ 121-119.

Ένα τρομερό παιχνίδι διεξήχθη στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν, ανάμεσα στους Νετς και τους Σπερς, με το σύνολο του Στιβ Νας να παίρνει εν τέλει τη νίκη επικρατώντας με σκορ 121-119 στην παράταση (113-113 κ.δ.).

Την αναμέτρηση, υπέρ των Νετς, έκρινε ο Rookie της ομάδας των Νετς, Κάμ Τόμας, ο οποίος σκόραρε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του έξτρα πενταλέπτου κι ενώ το σκορ ήταν στο 119-119.

Νωρίτερα, στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, τα «σπιρούνια» έτρεξαν ένα σερί 10-0 κόντρα στους Νεοϋορκέζους καταφέρνοντας με τρίποντο του δικού τους Rookie, Τζος Πρίμο, να κάνουν το 113-113 και να στείλουν το ματς στην παράταση.

Κορυφαίος για τους νικητές (πλην του Τόμας που είχε 11 πόντους) ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 28 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Τζέιμς Χάρντεν που μέτρησε 26 πόντους και 12 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, ξεχώρισαν ο Λόνι Γουόκερ με 25 πόντους, ο Τζος Πρίμο με 12, ενώ ο Ντετζάντε Μάρεϊ έχασε το triple-double για ένα ριμπάουντ, καταγράφοντας 19 πόντους, 12 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ