Κέβιν Λοβ: Σταμάτησε την κυκλοφορία σε δρόμο, για να σώσει τραυματισμένο σκύλο (pic)

Κέβιν Λοβ: Σταμάτησε την κυκλοφορία σε δρόμο, για να σώσει τραυματισμένο σκύλο (pic)

Ο Κέβιν Λοβ αγαπά πολύ τα σκυλιά, όντας ιδιοκτήτης κι ο ίδιος, γι' αυτό όταν είδε ένα τραυματισμένο, από αυτοκίνητο, σταμάτησε την κυκλοφορία και το έσωσε.

Ο Κέβιν Λοβ ξέρει ότι το μπάσκετ δεν κρατά για πάντα, ούτε είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, έχοντας δώσει μάχη με την κατάθλιψη. Εκείνες τις «σκοτεινές» ημέρες μόνο η παρουσία του σκύλου του τον ηρεμούσε κάπως και ο πάουερ φόργουορντ των Καβαλίερς αγαπά πολύ τα τετράποδα.

Έτσι όταν είδε ένα χτυπημένο από αυτοκίνητο δεν το σκέφτηκε στιγμή. Έκοψε την κυκλοφορία σε δρόμο του Κλίβελαντ, κατέβηκε από το όχημά του και το έσωσε. Το ζώο είχε σπάσει τέσσερα πλευρά, ενώ είχε χτυπήσει ακόμα στη μύτη και το ένα μάτι.

Ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας, Μπομπ Φλορ, τον ευγνωμονεί για την ενέργεια του, καθώς βοήθησε να ζήσει η καλύτερη παρέα του.

Σχετικά με το συμβάν είπε τα εξής:

«Είδα ένα αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή και να έρχεται αργά. Τότε κατάλαβα πως κάτι έγινε, οπότε είδα την Χάρλεϊ στον δρόμο, ένα μέτρο μακριά από το πεζοδρόμιο. Νόμιζα ότι πέθανε. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτή. Μου κρατάει συντροφιά, κλαίει όταν δεν είμαστε μαζί. Είναι ο έρωτας της ζωής μου».

Ο Λοβ έστειλε το δικό του μήνυμα στο twitter, ικανοποιημένος που η Χάρλεϊ βρίσκεται και πάλι σπίτι με τον ιδιοκτήτη της.

Ακολουθούν όσα έγραψε:

«Είμαι ευγνώμων που η Χάρλεϊ επέστρεψε ασφαλής σπίτι της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ