Η άμυνα των Χιτ «τσακίζει κόκκαλα»: Το εκπληκτικό στατιστικό που ξεχωρίζει (pic)

Η άμυνα των Χιτ «τσακίζει κόκκαλα»: Το εκπληκτικό στατιστικό που ξεχωρίζει (pic)

Οι Μαϊάμι Χιτ είναι μια από τις καλύτερες άμυνες και κατέχουν μια ξεχωριστή στατιστική πρωτιά που το επιβεβαιώνει απόλυτα.

Οι Μαϊάμι Χιτ παίζουν εξαιρετική άμυνα στο NBA και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν πλήρως, όντας ισόβαθμοι με τους Μπουλς στην κορυφή της Ανατολής με ρεκόρ 38-21.

Παρά το αξιοπερίεργο γεγονός πως δεν έχουν ούτε έναν παίκτη βασικό στο All Star Game, όπως συμβαίνει και με το «τρένο» των Σανς στη Δύση, έχουν να καυχιούνται πως βγάζουν το… λάδι κάθε αντιπάλου.

Παίζουν ακόμη και άμυνα ζώνης,(όσο γίνεται με τα αμυντικά τρία δευτερόλεπτα) και μοιάζουν πολύ στους Πίστονς το 2004, την τελευταία ομάδα που πήρε τίτλο χωρίς ούτε έναν σούπερσταρ.

Τότε τα «Πιστόνια» απέτρεπαν να δεχθούν πόντους με κάθε κόστος, «θυσιάζοντας» ουκ ολίγες φορές τα κορμιά τους για να πάρουν επιθετικά φάουλ.

Ακολουθώντας το δικό τους στιλ, οι Χιτ έχουν αναγάγει το συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού σε τέχνη. Σύμφωνα με το «Statmuse» είναι πρώτοι σε κερδισμένα επιθετικά φάουλ με 82, έχοντας ουσιαστικά διπλάσια από τη δεύτερη ομάδα που έχει 44.

Βρήκαν τρόπο να καλύψουν την ανυπαρξία ενος επιθετικού «υπερόπλου» παίζοντας σκληρή άμυνα όλοι μαζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ