ESPN: Στο Νο18 όλων των εποχών ο Αντετοκούνμπο – Ποιός είναι στο Νο1;

ESPN: Στο Νο18 όλων των εποχών ο Αντετοκούνμπο – Ποιός είναι στο Νο1;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στο Νο18 της λίστας με τους κορυφαίους NBAερς όλων των εποχών. Ποιός είναι στην κορυφή και σε ποιά θέση είναι ο ΛεΜπρόν;

Το ESPN με αφορμή την ανάδειξη των 75 κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ πραγματοποίησε δημοσκόπηση για τη θέση που θα έχει ο καθένας στη σχετική λίστα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο νούμερο 18.

Ο Greek Freak που βραβεύτηκε στο All Star Game δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ, είναι ήδη στο Νο18 όλων των εποχών και ενώ έχει πολλά χρόνια σπουδαίας καριέρας μπροστά του. Ο Αντετοκούνμπο είναι ήδη πρωταθλητής στο ΝΒΑ και συνεχώς όσο περνάνε και τα χρόνια θα ανεβαίνει στη λίστα των κορυφαίων.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ άφησε πίσω του θρύλους όπως ο Αϊζέια Τόμας (Νο27), ο Σκότι Πίπεν (Νο32), ο Ντομινίκ Ουίλκινς (Νο36), ο Ντουέιν Ουέιντ (Νο30), ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον (Νο25), αλλά και οι Καρλ Μαλόουν και Τζον Στόκτον (Νο24).

Από εκεί και πέρα όμως η κορυφή ανήκει για ακόμη μια φορά στον Μάικλ Τζόρνταν που θεωρείται ότι καλύτερο έχει περάσει ποτέ, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Τρίτος συγκαταλέγεται ο σπουδαίος Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ενώ μπροστά από τον Αντετοκούνμπο βρίσκονται οι Ντιρκ Νοβίτσκι (Νο17) και Στεφ Κάρι (Νο16), με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ να είναι στο Νο10.

Το Top-15 του ESPN

1.Μάικλ Τζόρνταν
2.ΛεΜπρόν Τζέιμς
3.Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ
4.Μάτζικ Τζόνσον
5.Ουίλτ Τσάμπερλεϊν
6.Μπιλ Ράσελ
7.Λάρι Μπερντ
8.Τιμ Ντάνκαν
9.Όσκαρ Ρόμπερτσον
10.Κόμπι Μπράιαντ
11.Σακίλ Ο’ Νιλ
12.Κέβιν Ντουράντ
13.Χακίμ Ολάζουον
14.Τζούλιους Έρβινγκ
15.Μόουζες Μαλόουν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ