Κερ : «Τρομακτικό αυτό που έγινε με τον ΜακΚό»

Κερ : «Τρομακτικό αυτό που έγινε με τον ΜακΚό»

Σοκαρισμένος με τον τραυματισμό του Πάτρικ Μακ Κάου εμφανίστηκε ο Στιβ Κερ, μετά τη νίκη 112-96 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Σακραμέντο Κινγκς.

Το ΝΒΑ προσπαθεί να συνέλθει από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Πάτρικ ΜακΚό και προσεύχεται να μην έχει τίποτε σοβαρό, που θα τον κρατήσει για καιρό μακριά από τα παρκέ. Ο play maker των Ουόριορς χτύπησε σοβαρά τα ξημερώματα, στο παιχνίδι κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς, με τον Στιβ Κερ, να μην κρύβει την ανησυχία του, επισημαίνοντας πως ό,τι έγινε ήταν «τρομακτικό».

Ο τεχνικός των πρωταθλητών υποστήριξε πως δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη του, ενώ αναφέρθηκε και στον αρνητικό πρωταγωνιστή της φάσης, Βινς Κάρτερ, λέγοντας πως νιώθει χάλια με ό,τι συνέβη.

«Προς το παρόν δεν έχουμε νεότερα. Ήταν τρομακτικό αυτό που έγινε. Πονούσε πάρα πολύ. Προσγειώθηκε στη μέση του και όλοι είδατε πώς αντέδρασε. Έφυγε με φορείο, αλλά πρώτα χρειάστηκε να τον ακινητοποιήσουν. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό. Σκεφτόμαστε μόνο ότι θέλουμε να είναι καλά. Ο Βινς ένιωθε χάλια με αυτό που έγινε και ο Πάτρικ πονούσε. Όλοι νιώθουμε άσχημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι είναι καλά και πώς θα πάρουμε καλές απαντήσεις από το νοσοκομείο. Δεν πρόκειται φυσικά να πω κάτι για το παιχνίδι. Το μόνο που έχει σημασία είναι η υγεία του Πάτρικ», είπε χαρακτηριστικά ο Κερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ