Το trade που βάζει τον Ντόνσιτς στην κουβέντα του τίτλου (vids)

Το trade που βάζει τον Ντόνσιτς στην κουβέντα του τίτλου (vids)

Ο Λόυκα Ντόνσιτς θα έχει πλέον στο πλευρό του έναν mobile center… πρωταθλητισμού.

Μεγάλο μεταγραφικό trade για το Ντάλας του Λούκα Ντόνσιτς. Οι Μάβερικς προσφέροντας το 26 του φετινού draft και μια σειρά από παίκτες του πάγκου έκαναν δικό τους τον Κριστιάν Γουντ που επιτέλους θα μπορεί από τη νέα σεζόν να παίξει κανονικό μπάσκετ.

Το Χιούστον είναι τα τελευταία χρόνια σε κατάσταση tanking και ο 26χρονος σέντερ παρότι κάνει… παπάδες, δεν μπορεί επί της ουσίας να του αναγνωριστούν. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για παράδειγμα είχε 17,9 πόντους, 10,2 ριμπ και το φαρμακερό 40% στο τρίποντο. Οι Ρόκετς όμως απλά… έχαναν προσδοκώντας σε καλύτερες ημέρες μέσα από το draft.

Έχουν το Νο 3 και το Νο 17, πλέον μετά την ανταλλαγή αυτή έχουν και ένα τρίτο draft του πρώτου γύρου θέλοντας να φτιάξουν την ομάδα τους από την αρχή. Ή πιο σωστά συνεχίζοντας να φτιάχνουν την ομάδα τους καθώς και πέρσι πήραν το Νο2 (Τζάλεντ Γκριν).

Τι προσφέρει ο Γουντ στον Ντόνσιτς; Επιτέλους έναν μακρύ ψηλό, που θα βοηθήσει σημαντικά στην άμυνα (οι Μάβερικς πέρσι έκαναν σπουδαία δουλειά σε αυτή), γρήγορα πόδια για την εφαρμογή του pick en roll που ο Λούκα είναι… μανούλα. Και βέβαια έναν ψηλό που μπορεί να σταθεί στο τρίποντο, να ανοίξει τους χώρους και να εκτελέσει με μεγάλη συνέπεια.

Πραγματικά μοιάζει πολύ ψαγμένη η κίνηση της ομάδας του Τζέισον Κιντ. Και η πρώτη σοβαρή μεταγραφική κίνηση για τη νέα χρονιά. Κίνηση πρωταθλητισμού από μια ομάδα που πριν από μερικές εβδομάδες έφτασε ως τους τελικούς της Δύσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ