ΛεΜπρόν για Μπέβερλι: «Ο τύπος έχει θέματα…» (vid)

ΛεΜπρόν για Μπέβερλι: «Ο τύπος έχει θέματα…» (vid)

Διάθεση για πλάκα είχε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μιλώντας για τον νέο συμπαίκτη του, Πατ Μπέβερλι.

Το ΝΒΑ πραγματοποίησε τη Media Day του πριν την έναρξη της προετοιμασίας, με τους δημοσιογράφους να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παίκτες και τους προπονητές των ομάδων.

Στους Λος Άντζελες Λέικερς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε όρεξη για πλάκα, μιλώντας για τον νέο του συμπαίκτη, Πατ Μπέβερλι, έπειτα από ερώτηση που του έγινε, με τον «βασιλιά» να απαντά χαρακτηριστικά πως «ο Πατ έχει θέματα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Καλιφόρνια, αλλά και για τον στόχο του να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη λίγκα.

Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς: 

Για τον Μπέβερλι: «Τι πρόβλημα έχει ο Πατ, ρε φίλε; Έχει πρόβλημα, ο τύπος έχει θέματα. Τώρα έχω τρεις τέτοιους, τον Πατ, τον Ναν και τον Ντέιβις».

Για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2025: «Ήρθα εδώ γιατί πιστεύω στην ομάδα και είμαι ακόμη εδώ. Είναι τόσο απλό. Είμαι αφοσιωμένος στους Λέικερς για όσο έχω συμβόλαιο εδώ».

Για την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στην πρώτη θέση των σκόρερ: «Το να ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά σε αυτό το ρεκόρ με κρατά ταπεινό, είμαι πολύ οκ με αυτό. Ξέρω πως ο Καρίμ έχει ορισμένες διαφωνίες μαζί μου αλλά το να με συγκρίνουν με έναν τέτοιο παίκτη που φόρεσε αυτή τη φανέλα των Λέικερς και ήταν μέλος του οργανισμού είναι τρομερό για εμένα.

Να είμαι στην ίδια συζήτηση με τον Καρίμ. Μένω ταπεινός και θυμάμαι από το που ξεκίνησα και τον λιγοστό εξοπλισμό που είχα. Όταν έρθει η ώρα δεν θα μου βάλω πίεση. Αν είναι εδώ η οικογένειά μου, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ