Ντουράντ: « Στο Top3 των παικτών που υπήρξαν ποτέ ο Λεμπρόν, θα με τσεκουρώνει ο Γουέστμπρουκ συνέχεια»

Ντουράντ: « Στο Top3 των παικτών που υπήρξαν ποτέ ο Λεμπρόν, θα με τσεκουρώνει ο Γουέστμπρουκ συνέχεια»

Μετά την ήττα των Νετς από τους Λέικερς με 116-103 ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε σε δηλώσεις του για δύο αντιπάλους του, τον Λεμπρόν Τζέιμς και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Οι Λέικερς κατάφεραν να βάλουν φρένο στο σερί ηττών τους και επικράτησαν των Μπρούκλιν Νέτς με 116-103 και χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Κέβιν Ντουράντ μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του μίλησε για δύο αντιπάλους του, τον Λεμπρόν Τζέιμς και Ράσελ Γουέστρμπουκ, λέγοντας τα καλύτερα για τον πρώτο ενώ όσον αφορά τον δεύτερο, στάθηκε στις τάπες που αντάλλαξαν μεταξύ τους στην διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη νύχτα του Μουντομπάσκετ: Η Ελλάδα και οι άλλοι πέντε που «κλειδώνουν» την πρόκριση

Όσα δήλωσε ο ΚD:

Για τον Λεμπρόν: «Είναι στους δύο κορυφαίους παίκτες που υπήρξαν ποτέ. Ή στους Top3. Πάντα θα υπάρχει ενθουσιασμός όταν πατάει στο παρκέ. Είμαστε εδώ και τόσο καιρό που ο κόσμος έχει δει τόσες πολλές μάχες μεταξύ μας σε υψηλό επίπεδο και ανυπομονεί γι’ αυτό. Είναι ωραίο που εξακολουθούμε να είμαστε έτσι σε μεγαλύτερη ηλικία».

Για τον Γουέστρμπουκ: «Απλώς θα με… τσεκουρώνει όλη την ώρα. Το κάνουμε αυτό από τότε που ήμασταν 18, 19. Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, για να δούμε τον ρόλο που παίζει ο Ράσελ αυτή τη στιγμή, απλώς επηρεάζει το παιχνίδι με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δώδεκα ασίστ απόψε, τέσσερις τάπες, 14 πόντοι, μπήκε και έβαλε το αποτύπωμά του στο παιχνίδι, οπότε είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζεις εναντίον του, ανεξάρτητα από το τι σκηνικό είναι. Ήταν πάντα έτσι μεταξύ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ