Κάποιος να τον σταματήσει: Νέα μυθική εμφάνιση του Ντόρσεϊ (vid)

Κάποιος να τον σταματήσει: Νέα μυθική εμφάνιση του Ντόρσεϊ (vid)

Σε τρομακτική κατάσταση ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην G-League. Απίθανα πράγματα από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Πιο «καυτός» από ποτέ είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προσέφερε άλλη μια μοναδική παράσταση στα παρκέ της G-League, σταματώντας στους 39 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν στην Ελλάδα τον Ροντινέι: «Εκλεισε στον Ολυμπιακό ως το 2025»

Ο 26χρονος shooting guard είναι ασταμάτητος, έκανε πράγματα και θαύματα, οδηγώντας τους Τέξας Λέτζεντς (θυγατρική των Μάβερικς) στη νίκη επί των Μέμφις Χαστλ με 139-129.

Ο Ντόρσεϊ… πετάει στην G-League, με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο. Κόντρα στους Μέμφις Χαστλ σημείωσε 39 πόντους σε 37 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 10/21 εντός παιδιάς, εκ των οποίων 9/12 τρίποντα. Επίσης «γέμισε» την στατιστική του με 7/9 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Ο νεαρός παίκτης δεν σταματά να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια, στέλνοντας και το κατάλληλο… μήνυμα στους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς.

Ο Ντόρσεϊ τρελαίνει κόσμο G-League και μένει να φανεί, αν ο Τζέισον Κιντ του δώσει την ευκαιρία στους Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος γκαρντ έχει παίξει μόλις μία φορά για το Ντάλας, όταν πήρε 4:17 σε ευρεία νίκη (+41) επί των Μέμφις Γκρίζλις για να σκοράρει 9 πόντους από 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο.

Δείτε τα… όργια του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ