Μπαρνς: «Πιο ταλαντούχος από τον Γιάννη ο Ντέιβις, αλλά δεν έχει το μυαλό του Αντετοκούνμπο»

Μπαρνς: «Πιο ταλαντούχος από τον Γιάννη ο Ντέιβις, αλλά δεν έχει το μυαλό του Αντετοκούνμπο»

Το που θα μπορούσε να είχε φτάσει στην καριέρα του ο Άντονι Ντέιβις αν είχε το μυαλό του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολίασε ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ, Ματ Μπαρνς.

Ο Ματ Μπαρνς, άλλοτε παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς, βρέθηκε στην εκπομπή «Lakers All Day Everyday» μαζί με τον επίσης πρώην παίκτη των Καλιφορνέζων, Λαμάρ Όντομ, μιλώντας για τον Άντονι Ντέιβις.

Ο τελευταίος τόνισε πως ο «AD» είναι πιθανότατα πιο επιδέξιος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Μπαρνς να συμφωνεί, αλλά να υπενθυμίζει πως αν είχε το μυαλό και τη νοοτροπία του «Greek Freak» θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις του Ματ Μπαρνς:

«Το πιστεύω, αλλά ο Γιάννης έχει αυτή τη διαφορετική… μηχανή και νοοτροπία. Αν ο Ντέιβις είχε τη νοοτροπία του Γιάννη, θα είχε τελειώσει. Θα ήταν ο καλύτερος παίκτης που δημιουργήθηκε ποτέ. Μιλάμε για αγνό ταλέντο.

Πείτε μου κάποιον που έχει περισσότερο ταλέντο από τον Άντονι Ντέιβις. Θα μπορούσε να είναι ο Defensive Player of the Year. Θα μπορούσε να είναι ο MVP. Μπορεί να σουτάρει τρίποντα, μπορεί να εκτελέσει mid-range.

Μπορεί να σκοράρει μετά από ντρίπλα, μπορεί να σε ποστάρει, μπορεί να καρφώσει, να μπλοκάρει. Αν ο AD είχε το μυαλό του Γιάννη, όλα θα είχαν τελειώσει. Θα ήταν άδικο. Ωστόσο, ο Θεός ήξερε να μην το κάνει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ