Στην κορυφαία International team του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic)

Στην κορυφαία International team του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια και δίκαια απολαμβάνει την εκτίμηση των κορυφαίων στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εδώ και χρόνια είναι πλέον ένας από τους πιο επιδραστικούς και κυρίαρχους παίκτες του ΝΒΑ. Οι προσωπικές διακρίσεις για τον Greek Freak έχουν γίνει… ρουτίνα, ενώ έχει καταφέρει να οδηγήσει στην κορυφή και το… άσημο Μιλγουόκι.

Είναι επίσης από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς παίκτες μεταξύ των φιλάθλων, σαρώνοντας στις ψηφοφορίες του All Star game κάθε χρονιάς. Εκτός όλων αυτών όμως, ο Γιάννης έχει κερδίσει την εκτίμηση πολλών παλαίμαχων αστέρων της Λίγκας όπως του Μπάρκλεϊ, του Ο’ Νηλ, του Τζαμπάρ και άλλων.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κούγια για το Ατρόμητος – ΑΕΚ: «Ένα δοκάρι κατατρόπωσε όλο το βρώμικο παρασκήνιο»

Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί και ο Καρμέλο Άντονι. Η πάλαι ποτέ… καλαθομηχανή των Νιου Γιορκ Νικς, ο οποίος βρίσκεται προς τη δύση της καριέρας του, κλήθηκε να συνθέσει δύο πεντάδες, την Team USA και μια International.

Οι Αμερικανοί που απαρτίζουν την ομάδα είναι οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Μάικλ Τζόρνταν, Κέβιν Ντουράντ, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ενώ δεν δίστασε να συμπεριλάβει και τον εαυτό… του. Απέναντί τους επέλεξε έναν γαλαξία αστέρων από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φιγουράρει στις επιλογές του και να πλαισιώνεται από τους Τόνι Πάρκερ, Μανού Τζινόμπιλι, Τόνι Πάρκερ και Πάου Γκασόλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ