Μεταγραφή ποιότητας και εμπειρίας για Σέλτικς

Μεταγραφή ποιότητας και εμπειρίας για Σέλτικς

Οι Μπόστον Σελτικς έχουν δικαίωμα για μια επιπλέον προσθήκη και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την front line τους με όνομα έκπληξη, ενόψει του δύσκολου φινάλε της σεζόν.

Για πολλούς οι Μπόστον Σέλτικς είναι ίσως η καλύτερη ομάδα φέτος στο ΝΒΑ. Μάχονται με Μπακς για την πρώτη θέση στην Ανατολή και μαζί με τους Νάγκετς για το καλύτερο ρεκόρ νικών σε όλη τη Λίγκα που θα δώσει απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους Τελικούς.

Τα playoffs αναμένεται να είναι πολύ δύσκολα (ειδικά αν πετύχουν τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο) και η ύπαρξη ποιοτικών επιλογών και γεμάτου ρόστερ είναι κομβικής σημασίας. Προς τα εκεί λοιπόν προσανατολίζονται οι ιθύνοντες των Κελτών σύμφωνα με την Boston Global.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μακάμπι: Sold out το ΣΕΦ για την ευρωπαική κουπα

Υπάρχει ακόμα μια κενή θέση στο ρόστερ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα ενισχύσει την frontline της ομάδας. Υπάρχουν μάλιστα μια σειρά παικτών με πολύ καλό βιογραφικό -μερικοί εκ των οποίων έχουν φορέσει και δαχτυλίδι πρωταθλητή- που μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά λεπτά και να ξεκουράσουν τους Χόρφορντ και Γουίλιαμς.

Παίκτες όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο Χασάν Γουάιτσαϊντ, O Τρίσταν Τόμπσον αλλά και ο Σέρζ Ιμπάκα είναι διαθέσιμοι, με τον τελευταίο να αποδεσμεύεται πρόσφατα από τους Μιλγουόκι Μπακς μιας και ήρθε σε ρήξη με τον κόουτς Μάικ Μπούντενχολζερ. Σέντερ για κάθε… γούστο. Με ικανότητα στο σκοράρισμα, με έφεση στα ριμπάουντ ή ακόμα και κλασικοί rim protectors.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ