Ύψιστη τιμή για Γκασόλ, οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του (pic/vids)

Ύψιστη τιμή για Γκασόλ, οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του (pic/vids)

Οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του Γκασόλ με το Νο. 16, τιμώντας τον σπουδαίο Ισπανό για την προσφορά του. Συγκλόνισε ο ίδιος με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Κόμπε.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισαν να αποδώσουν την ύψιστη τιμή που μπορεί να λάβει παλαίμαχος μπασκετμπολίστας. Να δει τη φανέλα του να αποσύρεται και να μπαίνει στο πάνθεον της ιστορίας.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Μέμφις Γκρίζλις λοιπόν, οι Λιμνάνθρωποι απέσυραν τη φανέλα του Πάου Γκασόλ με το νούμερο «16» στην κορυφή του Crypto.com Arena, τοποθετώντας την δίπλα σε αυτή του αγαπημένου του φίλου, Κόμπε Μπράιαντ.

Διαβάστε επίσης: Παίκτης της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά! (vid)

Ο σπουδαίος Ισπανός που πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς (2009,2010) ήταν φανερά συγκινημένος με την κίνηση αυτή και όταν πήρε το μικρόφωνο για τον ευχαριστήριο λόγο του, όπως ήταν λογικό λύγισε αναφερόμενος στον «αδερφό» του Κόμπε Μπράιαντ.

 

«Δεν μπορώ να μην μιλήσω για το πρόσωπο που δεν βλέπω. Τον αδελφό που με ώθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Μου λείπει ο Κόμπι πάρα πολύ, όπως σε όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να είμαι δίπλα στην οικογένειά του. Τον αγαπάω και ελπίζω να ήταν εδώ. Θα ήταν περήφανος και ξέρω ότι ανυπομονούσε να είναι εδώ. Σε αγαπάω αδελφέ μου. Είναι ένας απίστευτος οργανισμός οι Λέικερς. Σε σπρώχνουν να γίνουν ο καλύτερος που μπορείς, έχουν την Mamba Mentality. Ο Κόμπι με υποδέχθηκε και μου είπε, «πάμε να κερδίσουμε ένα δαχτυλίδι». Και εγώ είπα ότι… »μέσα»».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ