Στο «ψυγείο» all star παίκτης του ΝΒΑ

Στο «ψυγείο» all star παίκτης του ΝΒΑ

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια, ηγέτης στην ομάδα που αγωνίζεται, ίσως παραγκωνιστεί για τη συνέχεια της σεζόν.

Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ άσχημα με το ρεκόρ της ομάδας πλέον να είναι στο 31-39 και βρίσκεται στην 13η θέση της Δύσης, πάνω μόνο από τους Σπερς και τους Ρόκετς που έχουν παρατήσει τη σεζόν.

Το αστέρι της ομάδας, ο Ντέμιαν Λίλαρντ, είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λίγκας, πραγματική επιθετική μηχανή και παίκτης επιπέδου All Star. Η έφεσή του στα μεγάλα καλάθια και τα clutch plays του έδωσε τον χαρακτηρισμό Dame Time, όταν έρχεται η ώρα και παίρνει φωτιά επιθετικά. Τα νούμερα του 32χρονου είναι χαρακτηριστικά αφού έχει μέσους όρους καριέρας 25.2 πόντους και 6.7 ασίστ, ενώ φέτος διάγει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με 32.4 πόντους (37% στο τρίποντο) και 7.2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός Β΄ – Χανιά 2-0: Η «ζωγραφιά» του Λιάτσου και ο Ιμπαγάσα χάρισαν την νίκη στους ερυθρόλευκους

Φαίνεται όμως πως οι Μπλέιζερς μάλλον έχουν χάσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον franchise player του οργανισμού και μετά από 10 χρόνια ίσως το γυαλί να έχει ραγίσει, όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ο Κρις Χέινς:

«Θα πω το εξής. Ο Λίλαρντ ίσως παίξει πέντε ή έξι παιχνίδια ακόμη, πριν οι Μπλέιζερς τον παρκάρουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν υπάρχει λόγος να παίξει στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν στα επόμενα πέντε έξι παιχνίδια, συνεχίσουν να δυσκολεύονται, τότε θα υποπτευθώ κάτι τέτοιο».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από την εξέλιξη αυτή ίσως βγουν ωφελημένοι οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχουν πολύ ψηλά τον Λίλαρντ στη λίστα τους και ετοιμάζουν ένα δελεαστικό πακέτο για trade με την ομάδα του Πόρτλαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ