Αυτή την ομάδα έχρισε ο Κερ ως… διάδοχο των Γουόριορς

Αυτή την ομάδα έχρισε ο Κερ ως… διάδοχο των Γουόριορς

Η εποχή των υπερηχητικών Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οδεύει αργά αλλά σταθερά προς το τέλος της και ο... αρχιτέκτονας Στιβ Κερ, βρήκε την ομάδα που προσεγγίζει το παιχνίδι της δικιάς του.

Έχουν περάσει ήδη 8 χρόνια σχεδόν από το 2015 και το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Γκόλνετν Στέιτ Γουόριορς, με την ομάδα του Στιβ Κερ να αλλάζει τον τρόπο που παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ στο ΝΒΑ.

Οι Splash Brothers μεγάλωσαν με τον Κλέι Τόμπσον να έχει φτάσει τα 33 και τον Στεφ Κάρι να είναι ήδη 35 ετών. Μαζί τους και οι έτεροι δύο σημαντικοί παίκτες της… αυτοκρατορίας των Γουόριορς, Αντρέ Ιγκουοντάλα (39 ετών) και Ντρέιμοντ Γκριν (33 ετών).

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Euroleague με τους προπονητές: Ο… σίγουρος Μπαρτζώκας, τα συμβόλαια που λήγουν και οι «τελειωμένοι»

Η ομάδα λοιπόν που συμμετείχε σε έξι τελικούς την τελευταία δεκαετία, σηκώνοντας 4 πρωταθλήματα, βρίσκεται στις τελευταίες… υψηλές της πτήσεις. Αυτό κατέδειξε ίσως και η ήττα από τους Σακραμέντο Κινγκς για το πρώτο ματς του πρώτου γύρου των playoffs του ΝΒΑ με 126-123.

Ο πολύπειρος πρωπονητής των Γουόριορς μιλώντας μετά το ματς ανέφερε σε δήλωσή του πως οι Κινγκς και ο τρόπος που αγωνίζονται, θυμίζουν πολύ την ομάδα του τα περασμένα χρόνια, με τον τρόπο που εκμεταλλέυεται την παρουσία του σέντερ της στο παρκέ:

«Η επίθεση τους μου θυμίζει τα πρώτα μου χρόνια στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όπου είχαμε τον Άντριου Μπόγκουτ. Κυκλοφορία της μπάλας μέσω του Μπόγκουτ, όπως κάνουν τώρα αυτοί με τον Ντομάντας Σαμπόνις»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ