Οι Γκρίζλις αφήνουν ελεύθερο τον Μπρουκς

Οι Γκρίζλις αφήνουν ελεύθερο τον Μπρουκς

Οι Μέμφις Γκρίζλις ενημέρωσαν τον Ντίλον Μπρουκς πως θα πρέπει να ψάξει να βρει καινούρια ομάδα, αφού δεν σκοπεύουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ύστερα από 6 σεζόν από τους Μέμφις Γκρίζλις, ο Ντίλον Μπρουκς.

Η ομάδα του Μέμφις φαίνεται πως κουράστηκε πια με τα καμώματα και τη συμπεριφορά του και αποφάσισε να μην του προτείνει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και τον ενημέρωσαν ότι η συνεργασία του έφτασε στο τέλος της.

Διαβάστε επίσης: Μπακαμπού – Μπαρτσελόνα: H απίστευτη ιστορία που αποκάλυψε ο άσος του Ολυμπιακού

Το τελευταίο διάστημα ο Μπρουκς απασχόλησε τον μπασκετικό κόσμο για τις προκλητικές δηλώσεις του εναντίον του ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια της σειρά των playoffs κόντρα στους Λέικερς, όταν και είχε αποκαλέσει τον «βασιλιά», γέρο και κουρασμένο. Παράλληλα του είχε επιβληθεί και πρόστιμο 25.000 δολαρίων από το NBA, για το γεγονός ότι είχε αρνηθεί να κάνει δηλώσεις μετά τις τρεις από τις τέσσερις ήττες της ομάδας του από του Λέικερς.

Όλα αυτά (και αρκετά ακόμα) οδήγησαν τους ανθρώπους τον Γκρίζλις να τον αφήσουν να φύγει, ενώ όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του, ο δημοσιογράφος του Athletic, Σαμς Τσαράνια, οι Γκρίζλις είχαν καταθέσει πρόταση στον Μπρουκς μέσα στη σεζόν για πρόωρη δίχως να λάβουν απάντηση, κάτι που πλέον φυσικά δεν ισχύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ