Αλλαγή δεδομένων στους Μπακς – Δύο νέα ονόματα στο τραπέζι

Αλλαγή δεδομένων στους Μπακς – Δύο νέα ονόματα στο τραπέζι

Νέα σενάρια για τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι Μπακς. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ πλήρωσε το… μάρμαρο του αποκλεισμού από τους Μαϊάμι Χιτ, με το Μιλγουόκι να ξεσκονίζει τη λίστα των κόουτς για την επόμενη μέρα.

Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι κάτι παραπάνω από πολλά, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ψάχνονται για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Σιμόες στο «10»: «Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ – Ζήστε τη μαγική στιγμή»

Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα στα playoffs του NBA, στο μπλοκάκι των «Ελαφιών» ήρθαν να προστεθούν άλλα δύο ονόματα προπονητών.

Όπως αναφέρει ο Τζέικ Φίσερ στο ρεπορτάζ του στο “Yahoo Sports”, οι Μόντι Γουίλιαμς και Τάιρον Λου εμφανίζονται ως στόχοι των Μπακς, παρότι ακόμη δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις νυν ομάδες τους.

Τόσο οι Φοίνιξ Σανς, όσο και οι Λος Αντζελες Κλίπερς απέτυχαν (και) την εφετινή σεζόν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Κάπως έτσι, οι δυο έμπειροι προπονητές ακούγονται έντονα για την επόμενη μέρα των Μπακς του Γιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο τεχνικός του Φοίνιξ, άνοιξε την πόρτα της εξόδου μετά τον αποκλεισμό από τους Ντένβερ Νάγκετς, λέγοντας: «Είναι δύσκολο για εμένα να δω τι θα συμβεί στο μέλλον. Πρέπει να μιλήσω με τους υπόλοιπους προπονητές στην ομάδα και να ξανασχεδιάσουμε τα πλάνα μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ