«Σεισμός» στο NBA: Ποιον σούπερ σταρ έβαλαν στο… μάτι οι Σίξερς

«Σεισμός» στο NBA: Ποιον σούπερ σταρ έβαλαν στο… μάτι οι Σίξερς

Βόμβα μεγατόνων θέλουν να πυροδοτήσουν οι Σίξερς.

Αλλη μια σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Σίξερς. Νέα αποτυχία για την Φιλαντέλφεια, που γνώρισε την ήττα στο game 7 από τους Σέλτικς. Ηταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στη συνεργασία με τον Ντοκ Ρίβες, με τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον έμπειρο κόουτς.

Τον Ντοκ Ρίβερς, ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Τζέιμς Χάρντεν! Ο «Μούσιας φαίνεται πως ψάχνεται για νέες περιπέτειες, με την αποχώρησή του από τους Σίξερς να μοιάζει αρκετά πιθανή.

Διαβάστε επίσης: Τρελάθηκε ο ιδιοκτήτης των Σπερς με το νούμερο 1 στα ντραφτ που φέρνει τον Ουεμπανιάμα (vids)

Κάπως έτσι, η Φιλαντέλφεια είναι αναγκασμένη να κοιτάξει την επόμενη μέρα.  Οι Σίξερς σκανάρουν την αγορά και το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για αντικαταστάτης του Χάρντεν είναι ο Ντάμιαν Λίλαρντ!

Ο 32χρονος δείχνει τάσεις φυγής από το Πορτλαντ και στη Φιλαντέλφεια καλοβλέπουν την επιλογή του.

«Μια ομάδα που θα κοίταζα για το μέλλον του Ντάμιαν Λίλαρντ είναι οι Σίξερς. Αν ο Χάρντεν αποφασίσει τελικά να φύγει, θα πρέπει να βρουν έναν σταρ να πλαισιώσει τον Τζοέλ Εμπίιντ”, ανέφερε scout ομάδας του ΝΒΑ μιλώντας στο “NBA Analysis Network”.

“Ο Λίλαρντ φαίνεται πως έχει απασχολήσει πολλές φορές τους Σίξερς το προηγούμενο διάστημα, κάθε φορά που υπήρχαν φήμες ότι θα ζητήσει επισήμως ανταλλαγή. Δεν θα τους έβαζα σίγουρα στην κορυφή της λίστας με τους διεκδικητές του, όμως σίγουρα θα τους έβλεπα σαν μια ομάδα που παρακολουθώ για το συγκεκριμένο θέμα”» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ