Κίνηση ματ από Κερ με trade που θα εκτοξεύσει τους Γουόριορς

Κίνηση ματ από Κερ με trade που θα εκτοξεύσει τους Γουόριορς

Οι Γουόριορς μετά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια των playoffs έχουν βάλει ήδη μπροστά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και δημοσιεύματα φέρνουν στον Σαν Φρανσίσκο ένα ψηλό που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες θεαματικά.

Μπορεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Κερ να τόνισε πως η τριάδα Κάρι, Τόμπσον, Γκριν δεν πρόκειται να χαλάσει, προεξοφλώντας την παραμονή του τελευταίου για να παραμείνουν διεκδικητές οι Γουόριορς. Αν όμως προχωρήσει ένα μια κίνηση που φημολογείται πως είναι στα σκαριά, τότε η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο δεν θα είναι απλά διεκδικήτρια, αλλά αναμένεται να κυριαρχήσει.

Οι Γουόριορς έχουν διαχρονικά πρόβλημα στην θέση του ψηλού, κάτι που πολλές φορές τους στοιχίζει μακροπρόθεσμα μέσα στη σεζόν καθώς δεν υπάρχει ένα σημείο αναφοράς στη ρακέτα όπως σε αρκετές από τις… καλές ομάδες του ΝΒΑ (Χόρφορντ-Σέλτικς, Γιόκιτς-Νάγκετς, Ντέιβις-Λέικερς). Αυτό όμως σύμφωνα με το Bleacher Report αναμένεται να αλλάξει καθώς το Γκόλντεν Στέιτ έχει ψηλά στη λίστα του τον Καρλ Άντονι Τάουνς.

Διαβάστε επίσης: Κάνουν ΣΕΦ τη «Ζαλγκίριο Αρένα» οι οπαδοί του Ολυμπιακού (pic)

Ο 27χρονος σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, είναι από τους καλύτερους στη Λίγκα στα 8 χρόνια καριέρας του με μέσους όρους 23 πόντων, 11.2 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ενώ έχει εξελιχθεί και σε strech 5 με ποσοστό πίσω από τη γραμμή του τριπόντου που αγγίζει το 40%. Φέτος μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 29 ματς αφού έχασε περίπου 4 μήνες λόγω τραυματισμού στο πόδι, αλλά η αξία του και τα προσόντα του είναι αδιαμφησβήτητα.

Το ρεπορτάζ του Bleacher Report αναφέρει πως για να πειστεί η ομάδα της Μινεσότα να παραχωρήσει τον franchise player της, οι Γουόριορς είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τόσο τον Τζόρνταν Πουλ που απογοήτευσε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, όσο και τους Τζόναθαν Κουμίνγκα και Πάτρικ Μπόλντουϊν Τζ., μαζί με την 19η επιλογή του από το φετινό Draft Lottery.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ