Ο τσακωμός του Τζίμι Μπάτλερ με τον Γκραντ Γουίλιαμς που έφερε τούμπα το Game 2 των Σέλτικς με τους Χιτ (vid)

Ο τσακωμός του Τζίμι Μπάτλερ με τον Γκραντ Γουίλιαμς που έφερε τούμπα το Game 2 των Σέλτικς με τους Χιτ (vid)

Δείτε τον τσακωμό του Γκραντ Γουίλιαμς με τον Τζίμι Μπάτλερ που έδωσε το έναυσμα στο Μαϊάμι για να... ξυπνήσει και να ξεσπάσει στην τέταρτη περίοδο, φτάνοντας σε δεύτερο σερί break κόντρα στους Σέλτικς.

Οι Μάιαμι Χιτ έφτασαν σε δεύτερο σερί break στην Βοστώνη, αφού επικράτησαν με 111-105 των Σέλτικς και πήραν ισχυρό προβάδισμα με 2-0 στην σειρά των τελικών της Ανατολής.

Διαβάστε επίσης: Εκανε την Μονακό… Παναθηναϊκό! (vids)

Αυτό μάλιστα το κατάφερε επιστρέφοντας από το -9 (96-87) στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Τι ήταν αυτό που τους ξύπνησε όμως; Ο Γκραντ Γουίλιαμς ο οποίος ξεκίνησε το trash talking με τον Τζίμι Μπάτλερ λίγο αφότου είχε κάνει το σκορ 96-87 με τρίποντο.

Ο φόργουορντ των Σέλτικς παραβίασε έναν άγραφο νόμο στο NBA – αλλά και γενικότερα στο μπάσκετ: Δεν είναι καλό να ξεκινάς trash talking κόντρα στον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου σου. Ο Γουίλιαμς έκανε αυτό το λάθος το οποίο εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε μοιραίο, αφού ο Μπάτλερ απάντησε άμεσα με καλάθι και φάουλ μπροστά του για το 96-90, ξεκινώντας και αυτός τα… γαλλικά. Το Μαϊάμι είχε μόλις ξυπνήσει.

Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο έκλεισαν τον αγώνα με ένα επιμέρους σκορ 24-9 και έφτασαν στην νίκη, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στους τελικούς της Ανατολής, με την σειρά να μεταφέρεται πλέον στην έδρα των για τα δύο επόμενα παιχνίδια που έχουν πλέον τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του NBA…

Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό που άλλαξε τη ροή του ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ