Τρεις ομάδες και τέσσερις παίκτες εμπλέκονται σε σούπερ trade στο NBA

Τρεις ομάδες και τέσσερις παίκτες εμπλέκονται σε σούπερ trade στο NBA

Σάιτ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για ένα deal που εμπλέκει κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ και αν επιβεβαιωθεί θα αλλάξει το τοπίο τόσο σε Δύση όσο και σε Ανατολή.

Η σεζόν στο NBA έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τους Ντένβερ Νάγκετς να συγκρούονται με τους Μαϊάμι Χιτ με έπαθλο το πρωτάθλημα. Ωστόσο η δράση στις άλλες ομάδες δεν σταματά ποτέ, με αποτέλεσμα φήμες για μεγάλα και πολυπρόσωπα trade να βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Το τελευταίο προέρχεται από το σάιτ «Fadeawayworld» το οποίο εμπλέκει σημαντικές ομάδες που πρωταγωνίστησαν και έφτασαν αρκετά βαθιά στα φετινά playoffs του NBA. Το εν λόγω δημοσίευμα του Έντι Μπίταρ λοιπόν αναφέρει πως ο Μάρκους Σμαρτ αναμένεται να αποχωρήσει από τους Μπόστον Σέλτικς με προορισμό τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Με τον Μπράντλεϊ Μιλ των Γουίζαρντς να κλείνει το κενό στα γκαρντ της Βοστώνης.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη από την… Αμερική για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Τέλος οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς για να καλύψουν το κενό του Μπιλ, θα αποκτήσουν από ένα γκαρντ από κάθε μία από τις ομάδες που αναφέρθηκαν (Ντέρικ Γουάιτ/ Σέλτικς και Τζόρνταν Πουλ/Γουόριορς) συν δύο μελλοντικά draft picks πρώτου γύρου.

Αν το trade αυτό επαληθευτεί, οι Σέλτικς θα προχωρήσουν στις αναμενόμενες αλλαγές μετά την αποτυχία πρόκρισης στους τελικούς του NBA, χάνοντας μεν έναν υπέροχο αμυντικό πάνω στην μπάλα, με πολυεπίπεδη προσφορά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού (Μάρκους Σμαρτ) και ένα ρολίστα πολυτελείας (Ντέρικ Γουάιτ), για να εντάξουν στο ρόστερ τους έναν πολύ παραγωγικό παίκτη (Μπιλ) που έχει μέσους όρους καριέρας του 22.1 πόντους, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία δύο χρόνια.

Από την άλλη οι Γουόριορς θα αποχωριστούν τον Τζόρνταν Πουλ που αν και αποτελούσε ένα σημαντικό πρότζεκτ για την ομάδα του Στιβ Κερ, φαίνεται να απογοητεύει (ειδικά στα playoffs), για να περιβάλλουν τους εξαιρετικούς σουτέρ τους (Κάρι, Τόμπσον) με ένα πραγματικό αμυντικό τείχος τοποθετώντας δίπλα στον Ντρέιμοντ Γκριν, τον Μάρκους Σμαρτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ