Κρατούν τον Έιτον και… τρομάζουν οι νέοι Σανς

Κρατούν τον Έιτον και… τρομάζουν οι νέοι Σανς

Οι Φοίνιξ Σανς αποφάσισαν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον ΝτιΆντρε Έιτον, σχηματίζοντας μια βασική 5άδα που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ως contender στο ΝΒΑ.

Ο ΝτιΆντρε Έιτον, είναι ένας παίκτης στον οποίο οι Φοίνιξ Σανς έχουν ποντάρει πολλά. Ήταν το Νο.1 του draft του 2018 και η επιλογή των Σανς να του δώσουν φανέλα βασικού και να τον εξελίξουν σαν franchise player ήταν απόλυτα λογική.

Φέτος είχε μια από τις καλύτερες regular season της καριέρας του ως τώρα, με 18 πόντους (59% στο σουτ), 10 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά ματς σε 67 εμφανίσεις. Ωστόσο οι μέτριες επιδόσεις του Έιτον στα playoffs, που δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο ζωγραφιστό (13.4 πόντους και 55% στο σουτ και 9.7 ριμπάουντ), προβλημάτισαν πολύ τον οργανισμό των Σανς, που έκαναν σκέψεις να τον εντάξουν σε κάποιο trade.

Διαβάστε επίσης: Σάμι Ογελέγε: Οι Ιταλοί επιμένουν για το «τανκ» τσέπης με τρίποντο 46%

Ωστόσο όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς του Bleacher Report, η τελική απόφαση της ομάδας από την Αριζόνα, είναι να κρατήσει τελικά στο ρόστερ της τον 25χρονο σέντερ, καθώς κρίνεται ότι με την παρουσία του, σε συνδυασμό με την… καυτή τριάδα των Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ, οι Σανς θα κάνουν πορεία πρωταθλητισμού και δεν θα αποχαιρετήσουν πρόωρα τα playoffs όπως συνέβη τη φετινή σεζόν.

Απομένει μόνο να δούμε πόσο χώρο θα έχουν στo salary cap ώστε να συμπληρώσουν την τετράδα αστέρων που έχουν φτιάξει με το κατάλληλο supporting cast ώστε να αποκτήσουν βάθος πάγκου.

 

 

Photo Credits: clutchpoints.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ