Αγριεύει το «παιχνίδι» στο Σακραμέντο – Μπαίνουν και για Σιάκαμ οι Κινγκς – Τι σημαίνει αυτό για τον Βεζένκοφ

Αγριεύει το «παιχνίδι» στο Σακραμέντο – Μπαίνουν και για Σιάκαμ οι Κινγκς – Τι σημαίνει αυτό για τον Βεζένκοφ

Το Σακραμέντο είναι πολύ δραστήριο πριν την εκκίνηση της free agency. Και αυτό έχει μετάφραση για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Μάλλον καλά τα νέα για όσους περιμένουν την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό. Μάλλον άσχημα για εκείνους που περιμένουν πως ο MVP της Euroleague έχει τις τέλειες συνθήκες για να κάνει το άλμα προς τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μετά τα διαδοχικά ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον των Κινγκς προς τον Κάιλ Κούζμα, πριν από λίγη ώρα έσκασε… μπαμ. Το Σακραμέντο πάει για το μεγάλο κόλπο του καλοκαιριού. Και το όνομα αυτού, Πασκάλ Σιάκαμ.

Επιβεβαιώνεται μάλιστα αυτή η αίσθηση από έναν από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ στα θέματα των Ράπτορς, Τον Μίκαελ Γκρέιντζ που υποστηρίζει ότι τις τελευταίες ώρες οι Κινγκς χτύπησαν την πόρτα της ομάδας του Καναδά για τον ύψους 2.03 φόργουορντ που πέρσι είχε κάτι σε 24,2 πόντους-7,8 ριμπάουντ- 5,8 ασίστ ανά παιχνίδι! Επιπέδου all star.

Διαβάστε επίσης: Μεσίνα για την υπόθεση Μίροτιτς: «Είναι απλησίαστος, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό»

Έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου ο συγκεκριμένος (με αποδοχές κάτι λιγότερο από 38 εκατ δολάρια) αλλά το Τορόντο πάει για rebuilding και έχουν ήδη σπεύσει πέντε-έξι ομάδες για να τον αποκτήσουν. Ανάμεσα τους και οι Κινγκς. Και αυτό είναι που έχει σημασία για τον Βεζένκοφ. Διότι ο άσος του Ολυμπιακού σαφώς και ενδιαφέρει την ομάδα του Σακραμέντο που λέγεται πως ήδη του προσφέρει ένα συμβόλαιο επιπέδου 7.5 εκατ δολαρίων το χρόνο (το 50% βέβαια πάει στην εφορία). Το θέμα όμως είναι και τι «χώρο δράσης» μπορεί να του δώσει.

Γιατί ο Βεζένκοφ με αυτές τις συνθήκες πολύ δύσκολα θα υπολογίζεται για κάτι καλύτερα από το 8-9 του rotation άρα με χρόνο συμμετοχής που δεν δημιουργεί τέλος πάντων αυτό που λέμε προσδοκία. Όλα αυτά βεβαίως από την 1η Ιούλη θα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα. Διότι με το άνοιγμα της free agency είναι που ξεκινά και το μεγάλο ντόμινο των μεταγραφών στο ΝΒΑ, αλλά και που δημοσιοποιούνται οι προτάσεις των ομάδων κλπ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Λέγεται ότι σκοπεύει να προσφέρει στον Σάσα κάτι σε 2,2-2,4 εκατ ευρώ τον χρόνο συν φυσικά την αυτονόητη θέση του παίκτη-ηγέτη του franchise. Τι θα ακολουθήσει αυτή την ιστορία; Προφανώς θα δείξει. Οι ενδείξεις όμως για παραμονή μπορεί ήδη να θεωρηθούν αρκετές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ