Γαλαξίας αστέρων στο Hall of Fame του 2023 (vid)

Γαλαξίας αστέρων στο Hall of Fame του 2023 (vid)

Μεγάλα ονόματα θα μπουν στο ΝΒΑ Hall of Fame του 2023, τα οποία θα παρουσιάσουν θρύλοι του αθλήματος από το παρελθόν.

Η 12η Αυγούστου αναμένεται να είναι μια από τις λαμπρότερες στο NBA και την διαδικασία της εισαγωγής αθλητών θρύλων στο Hall of Fame, που θα πραγματοποιηθεί στον Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Και αυτό γιατί η «τάξη του 2023» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ονόματα όπως ο θρύλος της προπονητικής και πολυνίκης κόουτς στη Λίγκα Γκρεγκ Πόποβιτς, τρεις Ευρωπαίοι που άλλαξαν το στάτους των παικτών από τη Γηραιά Ήπειρο στο ΝΒΑ (Ντιρκ Νοβίτσκι, Πάου Γκασόλ, Τόνι Πάρκερ) και ο εκπληκτικός Flash, Ντουέιν Γουέιντ, ένα από τα καλύτερα γκαρντ της σύγχρονης εποχής της Λίγκας.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνει το «μπαμ» με τον Χάουαρντ ο Ολυμπιακός! (pic)

Το clue της βραδιάς που θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη είναι το ποιοι θα προλογίσουν και θα παρουσιάσουν κάθε έναν από τους προαναφερθέντες. Τον Πόποβιτς θα τον παρουσιάσουν τα… μπασκετικά παιδιά του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (Μανού Τζινόμπιλι, Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ και Ντέιβιντ Ρόμπινσον), ενώ τον Τόνι Πάρκερ σε μια βραδιά με έντονη… γεύση από Σαν Αντόνιο, θα τον παρουσιάσουν οι Ντάνκαν και Τζινόμπιλι, με τους τρεις τους να αποτελούν από τις καλύτερες τριάδες αθλητών σε ομάδα του ΝΒΑ, όλων των εποχών.

Τον Πάου Γκασόλ θα τον παρουσιάσει ο μεγάλος Κροάτης που έγραψε τη δικιά του ιστορία με τους Σικάγο Μπουλς στο ΝΒΑ, τον Ντουέιν Γουέιντ ο superstar των 90ς και 00ς Άλεν Άιβερσον και τον Ντιρκ Νοβίτσκι δύο τεράστιοι γκαρντ που άλλαξαν τον τρόπο που παίζεται η θέση, οι Στιβ Νας και Τζέισον Κιντ.

Τέλος το NBA Hall of Fame θα έχει και άρωμα γυναίκας με την σπουδαία Μπέκι Χάμοντ να παίρνει τη θέση της ανάμεσα στα σημαντικά πρόσωπα του μπάσκετ και να παρουσιάζεται από τις τεράστιες Σέριλ Σουπς και Τερέζα Γουίδερσπουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ