Στο στόχαστρο Μπουλς και Χιτ ο Γουντ (pic)

Στο στόχαστρο Μπουλς και Χιτ ο Γουντ (pic)

Όσο ο Κρίστιαν Γουντ παραμένει free agent, όλο και περισσότερες ομάδες του NBA θα θέλουν να τον αποκτήσουν, με Μπουλς και Χιτ να είναι πιο κοντά.

Ο Κρίστιαν Γουντ παραμένει ακόμη και τώρα free agent, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Μάβερικς να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ύψους 2.06 πάουερ φόργουορντ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και με δεδομένο πως είναι ένας από τους πιο «hot» ελεύθερους παίκτες της αγοράς του NBA, αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτόν.

Διαβάστε επίσης: Είναι δύσκολη η ύλη του Μαρτίνεθ

Ενώ είχε συνδεθεί με τους Λέικερς πριν λίγο καιρό, πλέον οι Σικάγο Μπουλς, αλλά και οι Μαϊάμι Χιτ μοιάζουν τα φαβορί για να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Με τους Μάβερικς τη φετινή σεζόν είχε 16.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, προσφέροντας πολλές επιθετικές βοήθειες στην ομάδα του Λούκα Ντόνσιτς.

Με το Ντάλας είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο 41 εκατ. δολαρίων και όλα δείχνουν πως θα επιδιώξει να πάρει ένα αντίστοιχο, αν όχι και καλύτερο συμβόλαιο μιας και είναι  ακόμη 27 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ