ΜακΚόλουμ για Σλούκα: «Πρέπει να δείξει κατανόηση, δεν είναι ότι δεν τον σέβονται»

ΜακΚόλουμ για Σλούκα: «Πρέπει να δείξει κατανόηση, δεν είναι ότι δεν τον σέβονται»

Η απόφαση του Σλούκα να φορέσει τα χρώματα του Παναθηναϊκού προκάλεσε ποικιλία αντιδράσεων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μετά τους Λουίτζι Ντατόμε, Αϊζέια Κάνααν και Βλάντο Γιάνκοβιτς ο Έρικ ΜακΚόλουμ είναι ο τελευταίος κατά σειρά που αντέδρασε στην μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BasketNews. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην απόφαση του Έλληνα άσου να αλλάξει «στρατόπεδα», μπήκε στη θέση του και σύγκρινε την περίπτωσή του με αυτή του Σπανούλη.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πάτρας (2012-2013) και τον Πανώνιο (2013-2014).

Διαβάστε επίσης: Η ιδέα του Ιτούδη για την Εθνική είναι… ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Σλούκας μεγαλώνει. Δε λέω ότι δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο . Δεν το ξέρω. Μόνο εκείνος ξέρει πως προετοιμάζεται και πως θα εξελιχθεί το σώμα του τα επόμενα χρόνια.

Αλλά με βάση την εμπειρία μου θα έλεγα, ότι για έναν παίκτη που μεγαλώνει, ίσως θα ήταν καλύτερο ένα διετές συμβόλαιο και μετά από αυτό θα μπορούσε να πηγαίνει χρόνο με τον χρόνο, επειδή όταν φτάνεις τα 35 δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Βλέποντάς το από αυτή την οπτική θα πρέπει να έχει κατανόηση και δεν είναι ότι δεν τον σέβονται στον Ολυμπιακό, απλά προσπαθούν να διατηρήσουν τον οργανισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ