Κέισι : «Τορόντο… σε ευχαριστώ»

Κέισι : «Τορόντο… σε ευχαριστώ»

Ο Ντουέιν Κέισι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Ράπτορς και μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ομάδα αλλά και την πόλη του Τορόντο.

Ο Ντουέιν Κέισι είπε αντίο στον κόσμο του Τορόντο και τους Ράπτορς μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας μέσω ενός συγκινητικού γράμματος που δημοσίευσε ο ίδιος. Ο πρώην πλέον προπονητής των Καναδών ευχαρίστησε το Τορόντο για το γεγονός πως υποστήριζαν τους Ράπτορς για εφτά χρόνια, ενώ νιώθει ευγνώμων για το γεγονός πως η πόλη αγάπησε την οικογένεια του.

«Aγαπητό Τορόντο. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους στον Καναδά που υποστήριξαν τους Ράπτορς και αγκάλιασαν την οικογένεια μου αυτά τα 7 χρόνια. Ευχαριστώ που μάθατε σε όλη την αμερικανική οικογένεια τον τρόπο του Καναδά. Η διαφορετικότητα είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται. Σου παίρνει καιρό αν μάθεις την κουλτούρα του άλλου και να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής για να καταλάβεις τον άλλο. Ευχαριστώ το Τορόντο που έκανε τα παιδιά μου να αισθανθούν ασφαλή. Είναι σημαντικό για μια χώρα να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσω της εκπαίδευσης και της σκληρής δουλειά», ανέφερε στο γράμμα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ