Η προπονητική… κερδίζει χώρο στο μυαλό του Αντετοκούνμπο (vid)

Η προπονητική… κερδίζει χώρο στο μυαλό του Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο τουρ που κάνει στην Κίνα, αρκετές φορές έχει αναλάβει τον ρόλο του προπονητή που φαίνεται πως του ασκεί... ιδιαίτερη γοητεία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνδυάζει την αποθεραπεία (εξ ου και η λευκή κάλτσα που φοράει στο δεξί του πόδι) και την ενδυνάμωση από τον καθαρισμό γονάτου που υποβλήθηκε, με τις διακοπές του, αλλά και με ένα τουρ που κάνει στην Κίνα εδώ και αρκετές ημέρες όπως έχετε παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κίνα έχει συνομιλήσει με πολλούς νεαρούς αθλητές στους οποίους προσπαθεί να προωθήσει την αγάπη για τον αθλητισμό, τη σωστή εκγύμναση και το πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνονται σωστά τα βασικά του μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: O Ρομπέρτο επέστρεψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (pics)

Κάπως έτσι βρέθηκε πάλι σε ένα κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ και εκτέλεσε χρέη προπονητή σε μια ομάδα παιδιών που έπαιζε μπάσκετ, συμβουλεύοντας και ενθαρρύνοντάς τα όταν πετύχαιναν καλάθι ή έκαναν μια σωστή κίνηση.

Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μάλιστα, το έβαλε με τη λεζάντα «Τι να πω; Η προπονητική με επέλεξε»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ