Αυτή είναι η… απάντηση των Μπακς στον Γιάννη!

Αυτή είναι η… απάντηση των Μπακς στον Γιάννη!

Οι Μπακς ακούνε όσα περιστρέφονται γύρω από τον σταρ τους και είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του ώστε να παραμείνει κάτοικος Μιλγούοκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλεί τον εαυτό του Μιλγούοκι Μπακ αλλά πάνω από όλα νικητή. Ο Έλληνας σούπερ σταρ διευκρίνισε σε δηλώσεις του πως αν η ομάδα του Γουισκόνσιν δεν θέλει να κερδίσει τότε θα πάει σε κάποια που θέλει.

Έτσι, οι παράγοντες της ομάδας αναγκάστηκαν να ψάξουν λύσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Μάλιστα φαίνεται πως ξεχώρισαν μία περίπτωση. Αυτή του Άλεξ Καρούσο των Σικάγο Μπουλς. Σύμφωνα με τον Ζακ Μπάκλεϊ τα «ελάφια» είναι διατεθειμένα να παραχωρήσουν τον Γκρέισον Άλεν, τον ΜαρΖόν Μποσάμ, καθώς και ένα top-5 protected pick από το draft του 2029.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Ο 29χρονος γκαρντ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, όχι από στατιστικά αλλά από επίδραση στο παρκέ. Μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος διαθέτει εξαιρετική αμυντική ικανότητα και μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Τα νούμερα του δεν εντυπωσιάζουν καθώς είχε 5,6 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 67 παιχνίδια (36 ως βασικός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ