Ο Λίλαρντ στο Μιλγουόκι και οι Μπακς «φωνάζουν» πλέον για δαχτυλίδι;

Ο Λίλαρντ στο Μιλγουόκι και οι Μπακς «φωνάζουν» πλέον για δαχτυλίδι;

Το trade που έφερε τον Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι πέρα από τον χαρακτηρισμό του blockbuster μπορεί να θεωρηθεί το τελευταίο βήμα για το δαχτυλίδι.

Οι Μπακς έκαναν all in με το trade που έφερε τον Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι και όλα τα μάτια στρέφονται στην κορυφή.

Σίγουρα, η ομάδα του Γουισκόνσιν αποτελούσε μία σοβαρή υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα αλλά δεν ήταν από τα πρώτα ονόματα. Το περασμένο καλοκαίρι οι Μπόστον Σέλτικς ενισχύθηκαν, οι Λος Άντελες Λέικερς ανανεώθηκαν, οι Φοίνιξ Σανς πρόσθεσαν τον Μπράντλεϊ Μπιλ στο ρόστερ τους και οι Μπακς βρίσκονταν σε διχόνοια. Με το μέλλον του Greek Freak να κρέμεται από ένα σχοινί μετά τις δηλώσεις του σε διάφορες συνεντεύξεις και podcast «ταρακουνήθηκαν» τα νέρα στο Μιλγουόκι.

Διαβάστε επίσης: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Ο… Cobra Kai του Θρύλου

Η διοίκηση της ομάδας άκουσε τα «θέλω» του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα έχει πλέον στο πλευρό του έναν αντίστοιχο superstar.

Μπορεί η απουσία του Τζρου Χόλιντεϊ να είναι μεγάλη αλλά όταν ένας σταρ με τέτοιο βελινεκές όπως είναι ο 33χρονος γκαρντ έρχεται στην ομάδα σου το μυαλό πάει στο δαχτυλίδι. Βέβαια, χρειάστηκε να «θυσιαστούν» πολλά για να πετύχει αυτό το κόλπο.

Το τρίποντο του Γκρέισον Άλεν, η ηγετική ικανότητα του Χόλιντεϊ στον άσο αλλά και μερικά μελλοντικά picks πρώτου γύρου δείχνουν τις προθέσεις των «ελαφιών». Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ το 2021 θα στραφούν σε άμεσες λύσεις για την θέση του αναπληρωματικού point guard αλλά και στο «2».

Η αγορά είναι γεμάτη με free agents που θα έκαναν τα πάντα για να ενταχθούν σε ένα ρόστερ το οποίο προορίζεται για πρωτάθλημα. Ένα είναι το ερώτημα. Πως Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ θα συζήσουν στην ίδια ομάδα;

Η απάντηση θα φανεί μόνο με πράξεις. Ότι θεωρίες και να κάνουμε δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το τι θα γίνει. Μπρούμε, όμως, να βασιστούμε σε προηγούμενα παραδείγματα.

Τα κολλητάρια Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ είχαν βρεθεί στους Χιούστον Ρόκετς το 2019 με τα προγνωστικά να αναφέρανε σπουδαία πράγματα για εκείνη τη σεζόν. Μπορεί να τερμάτησαν τέταρτοι στην κανονική διάρκεια και να ξεπέρασαν το εμπόδιο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (4-2) στον πρώτο γύρο των playoffs, όμως η συνέχεια δεν ήταν καθόλου ευχάριστη.

Οι Λέικερς απέκλεισαν την ομάδα του Τέξας (4-1) και το ερχόμενο καλοκαίρι ο Γουέστμπρουκ μετακόμισε για την πρωτεύουσα της χώρας, την Γουάσινγκτον.

Άρα παραμένει ερωτηματικό το πως δύο παίκτες στο επίπεδο των Λίλαρντ-Αντετοκούμπο μπορούν να συμβιώσουν. Δύο αστέρες του ΝΒΑ που την προγούμενη σεζόν μετρούσαν παραπάνω από 30 πόντους ανά αγώνα σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να αφήσει το «εγώ» του στην άκρη για να δημιουργηθεί η κατάλληλη χημεία.

Θα μάθουμε σε λίγες εβδαομάδες καθώς η regular season ξεκινάει στις 21 Οκτώβρη και η περιέργεια όλο και πιο πολύ αυξάνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ