Μέσα ο Τόμπσον, στο 50% ο Ιγκουοντάλα ενόψει Game 6

Μέσα ο Τόμπσον, στο 50% ο Ιγκουοντάλα ενόψει Game 6

Στο ΝΒΑ, και ειδικά στο ζευγάρι Γουόριορς-Ρόκετς, όλοι περιμένουν με αγωνία την κατάσταση των τραυματιών που έχουν οι δύο ομάδες, αφού κάθε απουσίας παίζει τον δικό της ρόλο.

Στο στρατόπεδο των Ρόκετς είναι πλέον δεδομένη η απουσία του Κρις Πολ (τουλάχιστον) από το Game 6 των τελικών της Δύσης στο ΝΒΑ στην έδρα των πρωταθλητών Γουόριορς. Απώλεια σημαντική καθώς είναι ο… δεύτερος πόλος επίθεσης στην ομάδα του Ντ’ Αντόνι και αφετέρου είναι ο γενικός κουμανταδόρος της ομάδας, που βοηθά την μπάλα να κυκλοφορεί στους καλούς σουτέρ των Ρουκετών.

Από την άλλη ο Στιβ Κερ των Πολεμιστών ανησυχούσε για δύο από του παίκτες του. Και αν για τον Κλέι Τόμπσον οι όποιοι φόβοι έχουν ξεπεραστεί αφού και στο χτεσινό ματς αγωνίστηκε για 43’ λεπτά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του, για τον Ιγκουοντάλα ακόμα το τοπίο είναι θολό.

Ο «Iggy», λείπει αφάνταστα από τους Γουόριορς. Κυρίως η αμυντική τους λειτουργία, οι αμυντικές τους περιστροφές και οι αλλαγές στα μαρκαρίσματα είναι ένα επίπεδο κάτω από το συνηθισμένο. Δύο ματς απουσίας ο Ιγκουοντάλα, δύο σερί ήττες υπέστησαν οι Γουόριορς. Μάλιστα τον 34χρονο φόργουορντ συνοδεύει ένα απίστευτο στατιστικό. Στις τέσσερις φορές που έχει απουσιάσει από αγώνες του Γκόλντεν Στέιτ κόντρα στο Χιούστον, οι Τεξανοί έχουν τέσσερις νίκες!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ