Τέιτουμ: Ο νεότερος παίκτης των Σέλτικς που έφτασε τους 10.000 πόντους (pic)

Τέιτουμ: Ο νεότερος παίκτης των Σέλτικς που έφτασε τους 10.000 πόντους (pic)

Ο Τζέισον Τέιτουμ, πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας των Σέλτικς, καθώς έγινε ο νεότερος αθλητής στην ιστορία του franchise που έφτασε τους 10.000 πόντους.

Το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας της Βοστώνης, Τζέισον Τέιτουμ, στην αναμέτρηση των Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, τελείωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους,11 ριμπάουντ, πέτυχε έξι τρίποντα και όλα αυτά γράφοντας παράλληλα ιστορία στο franchise.

Oι Σέλτικς παρέμειναν η μοναδική ομάδα στο εφετινό πρωτάθλημα που δεν έχει ηττηθεί, καθώς επικράτησαν στο Μπρούκλιν με 124-114 και πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους. Εκτός του Τέιτουμ, ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε 23 πόντους και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις 22, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να αγγίζει το triple-double με 18 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σκηνικό με Δουβίκα και Άσπας στο Θέλτα-Σεβίλλη (vid)

Πώς όμως έμεινε μπήκε στα ιστορικά βιβλία των Κελτών ο Αμερικανός; Ο Τέιτουμ έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των Σέλτικς που έφτασε τους 10.000 πόντους, με τον Αμερικανό άσο να το καταφέρνει μόλις σε ηλικία 25 ετών και 246 ημερών και να γίνεται ο 15ος που μπαίνει σε αυτό το κλειστό κλαμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ