Χαμός στο Γουόριορς – Τίμπεργουλβς: Τσακωμός μεταξύ Γκριν, Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς (vid)

Χαμός στο Γουόριορς – Τίμπεργουλβς: Τσακωμός μεταξύ Γκριν, Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς (vid)

Μόλις στα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς τρεις παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και στη συνέχεια αποβλήθηκαν.

Με το «καλημέρα» του αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς είχαμε επεισόδια…

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση γινόταν για το NBA In-Season Tournament, ένα καινούριο τουρνουά που όπως λέει και ο τίτλος διεξάγεται κατά τη διάρκεια της σεζόν με διαφορετική βαθμολογία από την κανονική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Μποζίκας: «Να στηρίξουμε την ομάδα, θα πάρουμε παίκτη μόνο αν υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα»

Κοντεύοντας στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κάρσεν Έντουαρτς επιχειρεί ένα σουτ και μακριά από την μπάλα ο Κλέι Τόμπσον φαίνεται πως κρατάει με το χέρι του Τζέιλεν Μακ Ντάνιελ αν όχι από τον λαιμό από ένα πολύ υψηλό σημείο του σώματος. Αυτό δεν άρεσε στον παίκτη των «λύκων» που ατνέδρασε με αποτέλεσμα να σκίσει τη φανέλα του γκαρντ των «πολεμιστών».

Στο κόλπο μπήκε και ο Ντρέιμοντ Γκριν που συνηθίζεται να μην λείπει από τέτοια περιστατικά με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο παρκέ του «Chase Center».

Οι διαιτητές προφανώς διέκοψαν το παιχνίδι και ύστερα παρακολούθησαν όσα έγιναν και αποφάσισαν πως οι τρεις παίκτες έπρεπε να αποβληθούν, όπως κι έγινε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ