Αντετοκούνμπο: «Εκεί θα χαλάσω τα λεφτά από το In-Season Tournament» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Εκεί θα χαλάσω τα λεφτά από το In-Season Tournament» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τι θα κάνει το ατομικό χρηματικό έπαθλο που ίσως κερδίσει από το In-Season Tournament.

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four του In-Season Tournament του ΝΒΑ, που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τι θα κάνει το ατομικό χρηματικό έπαθλο που ίσως κερδίσει.

Την ίδια ώρα μίλησε και για την νίκη επί των Χοκς, με τον ίδιο να κάνει το πρώτο του triple double τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στιγμές του «τριπλού» Γιάννη απέναντι στους Χοκς (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ό,τι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας. Δεν ξέρω, ίσως μείνω στο Βέγκας αν κερδίσουμε το τρόπαιο στο In-Season Tournament. Παίρνουμε και λεφτά αν κερδίσουμε ε; Θα παίξουμε λίγο Black Jack; Όχι. Θα πάω στη ρουλέτα και θα ποντάρω στο μαύρο για να διπλασιάσω τα λεφτά μου. Ή όχι, στο 34 κόκκινο. Δεν παίζω, αλλά τα ξέρω.

Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι με τους Νικς και να πάμε στο Βέγκας και να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για ένα τρόπαιο. Υπάρχει ενθουσιασμός και hype για το In-Season Tournament. Θα το δείτε κι εσείς στο επόμενο παιχνίδι. Αρκετοί ιδιοκτήτες θα είναι εδώ. Ίσως και κάποιοι διάσημοι. Ποτέ δεν ξέρεις. Πλέον έρχονται μόνο στο In-Season Tournament. Σάββατο βράδυ κόντρα στους Χοκς; Δεν τους νοιάζει. Αλλα θα είναι εδώ την Τρίτη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ