Μπακς : Θέλουν το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν με Αντετοκούνμπο και Μπουντενχόλζερ

Μπακς : Θέλουν το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν με Αντετοκούνμπο και Μπουντενχόλζερ

Από το 1974 έχουν να συμμετάσχουν στους τελικούς οι Μπακς και στο Μιλγουόκι μπορούν να ποντάρουν πολλά στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρακολουθούν για άλλη μια χρονιά τους τελικούς του ΝΒΑ από το σπίτι τους, μιας και αποκλείστηκαν στα playoffs από τους Μπόστον Σέλτικς. Τα «ελάφια» έχουν να συμμετάσχουν σε τελικούς από το μακρινό 1974 και του χρόνου θα επιζητήσουν το κάτι παραπάνω. Στις ΗΠΑ γράφουν ότι η ομάδα του 23χρονου άσου θα μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει την παρουσία της στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας, αν όχι στους τελικούς του ΝΒΑ.

Η αλήθεια είναι ότι με την έλευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο το 2013, οι Μπακς έχουν βελτιωθεί αισθητά. Μετρούν δύο συνεχόμενες χρονιές στα playoffs και τρεις συνολικά στις σεζόν που έχουν στο ρόστερ τους τον Έλληνα διεθνή σταρ. Η ομάδα του Μιλγουόκι έχει βρει στο πρόσωπο του Greek Freak τον ηγέτη της και μάλιστα ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο κάνει τα πάντα προκειμένου να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί με τη φανέλα των Μπακς.

Το επόμενο βήμα με νέο προπονητή

Η αντικατάσταση του Τζο Πράντι με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει φέρει νέα «αέρα» στο Μιλγουόκι, όπως αναφέρουν οι Αμερικάνοι. Ο 48χρονος τεχνικός διαθέτει εμπειρία από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (βοηθός προπονητή) και τους Ατλάντα Χοκς, έχει όρεξη για δουλειά και στην ομάδα ποντάρουν πολλά στην παρουσία του μαζί φυσικά με τον Αντετοκούνμπο. Ο Αμερικανός κόουτς είναι ο δέκατος που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μπακς από το 2000.

Image result for budenholzer

Αυτό που θέλουν άπαντες στην ομάδα του Μιλγουόκι είναι η τρίτη παρουσία σε τελικούς μετά το 1971, όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και το 1974. Το «στοίχημα» είναι δύσκολο όταν μπροστά τους υπάρχουν ομάδες-μεγαθήρια, αλλά με τη σωστή δουλειά όλα μπορούν να συμβούν.

Με μπροστάρη τον Γιάννη

Οι Μπακς χωρίς αμφιβολία δεν θα είχαν καταφέρει σχεδόν τίποτα χωρίς την παρουσία του Αντετοκούνμπο. Η φετινή σεζόν θυμίζουμε πως ήταν η καλύτερη από άποψη στατιστικών, μιας και είχε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε μέσο όρο (36,7) και τους πιο πολλούς πόντους ανά αγώνα (26,9). Συνεπώς, ο Γιάνναρος αποτελεί παίκτη-βαρόμετρο για το Μιλγουόκι και η απόδοσή του θεωρείται κάτι παραπάνω από καθοριστική.

Image result for antetokounmpo bledsoe middleton

Ο Γιάννης όμως, δεν είναι μόνος του, καθώς με συμπαραστάτες τους Έρικ Μπλέτσο και Κρις Μίντλετον, οι Μπακς έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ. Πάνω απ’ όλα φυσικά είναι η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η πίστη στο κάτι παραπάνω, προκειμένου η ομάδα να φτάσει εκεί που στοχεύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ