Ο λαβύρινθος των «ελαφιών»

Ο λαβύρινθος των «ελαφιών»

Η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη για τους Μπακς και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι τα «ελάφια» έχουν μπει σ’ έναν μεγάλο… λαβύρινθο και δεν μπορούν να βγουν από αυτόν

Δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες από την ανακοίνωση των Μπακς για την απόκτηση του Λίλαρντ και η συγκεκριμένη μεταγραφή προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών των «ελαφιών».

Ήταν αναμφίβολα μια κίνηση που όλοι πίστευαν ότι θα κάνει τη διαφορά, επισημαίνοντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είχε δίπλα του έναν σπουδαίο παίκτη, έναν μεγάλο σταρ.

Διαβάστε επίσης: Πώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Φρανσίσκο

Βεβαίως υπήρχαν κι εκείνοι που δεν στάθηκαν στην έλευση του Λίλαρντ αλλά στην αποχώρηση του Χόλιντεϊ, εκτιμώντας πως οι Μπακς θα πλήρωναν αυτό το λάθος.

Ειδικοί και μη έσπευσαν να χρίσουν το Μιλγουόκι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA αλλά η εξέλιξη των πραγμάτων δεν δικαίως τις υψηλές προσδοκίες.

Αντιθέτως φαίνεται (τουλάχιστον προς ώρας) να δικαιώνονται όσοι θεωρούσαν επιζήμια την αποχώρηση του Χόλιντεϊ.

Για να είμαστε μάλιστα ακριβείς, η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη για τους Μπακς και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι τα «ελάφια» έχουν μπει σ’ έναν μεγάλο… λαβύρινθο και δεν μπορούν να βγουν από αυτόν.

Υπάρχει μεγάλη γκρίνια, οι ιδιοκτήτες της ομάδας αποφάσισαν την αλλαγή προπονητή αλλά τώρα τα «ακούει» και ο Ντοκ Ρίβερς, ο νέος κόουτς της ομάδας του Μιλγουόκι.

Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά για ένα φαβορί, τότε η γκρίνια γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Ήδη έχουν αρχίσει ν’ ακούγονται φωνές που ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Ντοκ Ρίβερς από τον πάγκο της ομάδας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η επιλογή των Μπακς ήταν άστοχη.

Πολλοί εξ αυτών μάλιστα είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους πριν επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, όταν υπήρξαν ρεπορτάζ που ήθελαν τον Ρίβερς να αναλαμβάνει τα «ηνία» των Μπακς.

Τώρα οι φωνές εναντίον του νέου κόουτς των «ελαφιών» έχουν πληθύνει σε μια περίοδο που οργιάζουν οι φήμες αναφορικά με το μέλλον του Λίλαρντ στην ομάδα του Μιλγουόκι.

Τα «σενάρια» δίνουν και παίρνουν και η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του, καθώς όλοι περίμεναν από τους Μπακς να είναι (πολύ) καλύτεροι από πέρυσι αλλά δεν το βλέπουν στο παρκέ.

Καμιά σεζόν πάντως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί χαμένη πριν αρχίσουν τα πλέι οφ καθώς εκεί θα κριθούν όλα και κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε μια άλλη ομάδα όταν θ’ αρχίσουν τα μεγάλα παιχνίδια.

Ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά για να τα «κρύψουν κάτω από το χαλί» οι Μπακς και για να αλλάξει το κλίμα χρειάζονται νίκες.

Κι όχι μία και δύο αλλά πολλές νίκες και μάλιστα συνεχόμενες ώστε να εδραιώσει τη θέση του και ο νέος προπονητής των «ελαφιών».

Προς το παρόν πάντως η κατάσταση «μυρίζει μπαρούτι» και δεν είναι εύκολο να αλλάξει το… τσιπάκι. Δεν είναι ακατόρθωτο αλλά είναι δύσκολο και είναι προφανές πως οι ελπίδες όλων στο Μιλγουόκι είναι πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όλοι περιμένουν τα… πάντα από τον σούπερ σταρ των «ελαφιών» αλλά έτσι όπως έχει «δομηθεί» το φετινό «οικοδόμημα» των Μπακς δεν είναι εύκολο να διαμορφωθεί ένα νέο σκηνικό, ακόμα κι αν ο Γιάννης κάνει πράγματα και θαύματα.

Χρειάζεται βοήθεια και από την υπόλοιπη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ