Αντετοκούνμπο: «Σημαντική η στάση των συμπαικτών μου απέναντι στον Σέξτον»

Αντετοκούνμπο: «Σημαντική η στάση των συμπαικτών μου απέναντι στον Σέξτον»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την υποστήριξη των παικτών του στο χτύπημα του Κόλιν Σέξτον και τη βελτίωση που είχαν οι Μπακς παρά την ήττα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μαγικός, η Γιούτα όμως επικράτησε των Μπακς με 123-108 και ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε μετά την αναμέτρηση για την υποστήριξη των παικτών του στο χτύπημα του Κόλιν Σέξτον.

Παράλληλα, σχολίασε την βελτίωση που έχει η ομάδα του παρά την ήττα και πως είναι όλοι καλά σωματικά και πνευματικά.

Διαβάστε επίσης: Τζαζ – Μπακς 123-108: Ο Αντετοκούνμπο δεν έφτανε…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν. Δεν ξέρω αν με βρήκε με τον ώμο ή τον αγκώνα, απλώς ένιωθα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο. Μετά δεν είδα τι έγινα, ήμουν στο παρκέ. Πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλο, σε νίκες ή σε ήττες. Είναι σημαντικό για μας.

Όταν παίζεις σε διαδοχικές μέρες ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, το πρόγραμμα δεν βοηθά. Είχαμε μια πτήση δυόμισι ωρών μεταξύ των αγώνων, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίζουμε το σώμα μας. Δεν νομίζω πως ήταν θέμα ενέργειας, πάντως, απλώς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ σε αντίθεση με τους Τζαζ που έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, με τον Μάρκανεν και τον Ολίνικ.

Προσθέτουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, όλοι βλέπουν ότι κάνουμε μια νέα προσπάθεια και υπάρχει μια αισιοδοξία. Όλα τα παιδιά παίζουν πιο δυνατά, αλλά ίσως μας λείπει λίγο η ενέργεια κάποιες φορές. Όμως δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή βελτιωνόμαστε σε πολλά πράγματα και όταν θα είμαστε καλά σωματικά και προετοιμασμένοι όπως θέλουμε, όλα θα είναι καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλά, πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ