Ντιλέινι: «Έχω προτάσεις από την Ευρώπη, προτεραιότητά μου το NBA»

Ντιλέινι: «Έχω προτάσεις από την Ευρώπη, προτεραιότητά μου το NBA»

Ο Μαλκόλμ Ντιλέινι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ, ενώ αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του όμως είναι κοινό μυστικό πως επιθυμία του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ είναι να παραμείνει στο ΝΒΑ. Παρόλα αυτά στην Ευρώπη ερίζουν για την απόκτηση του και περιμένουν να δουν τις επόμενες κινήσεις του πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα στη Γηραιά Ήπειρο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόταση της Εφές, η οποία φέρεται να του προσφέρει  2,2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο Ντιλέινι βέβαια παραδέχεται ότι έχει δεχθεί προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, όμως εμφανίζεται διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ένα συμβόλαιο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Όπου κι αν πάω, θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Κάτι που δεν κατάφερα από την ώρα που έφυγα από τη Ρωσία, αφού πέρασα μια δύσκολη διετία στην Ατλάντα. Τώρα είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα», τονίζει ο ίδιος ο Ντιλέινι, ο οποίος πάντως άφησε ένα μικρό «παράθυρο» επιστροφής του στην Ευρώπη.

«Είχα κάποια τηλεφωνήματα και προσφορές από την Ευρώπη. Προτεραιότητά μου, όμως, παραμένει το ΝΒΑ και μετά από αυτό, οτιδήποτε είναι καλύτερο για μένα. Οικονομικά το ΝΒΑ δεν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά η ευκαιρία να παίζω και να βγάζω περισσότερα χρήματα θα είναι πιο εφικτή μακριά από τις ΗΠΑ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είναι κάτι καλό για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ