Τρελά λεφτά για Τάουνς-Ουίγκινς, στην έξοδο ο Μπάτλερ

Τρελά λεφτά για Τάουνς-Ουίγκινς, στην έξοδο ο Μπάτλερ

Οι δύο ταλαντούχοι παίκτες των Τίμπεργουλφς θα λάβουν 337 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα χρόνια. Προς ανταλλαγή εσπευσμένα ο «Jimmy Buckets».

Συνεχόμενες οι ανατροπές στην περίπτωση του Τζίμι Μπάτλερ για τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Οι «λύκοι» έσπευσαν να κλείσουν για τα επόμενα χρόνια τους Καρλ Άντονι Τάουνς και Άντριου Ουίγκινς με το ποσό που θα κοστίσει η παραμονή τους να είναι ιλιγγιώδης! Οι δύο υπερταλαντούχοι παίκτες των Τίμπεργουλφς θα λάβουν συνολικά 337 εκατομμύρια δολάρια και θα αποτελέσουν το δεύτερο πιο ακριβό δίδυμο του ΝΒΑ.

Που κολλάει ο Μπάτλερ όμως; Με την δεδομένη παραμονή του Τάουνς είναι αδύνατο να μείνει και ο πρώην φόργουορντ των Μπουλς στην Μινεσότα. Και ελέω σχέσεων με τον Τάουνς και ελέω του salary cap που εκτοξεύεται.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γκλεν Τέιλορ, αψήφησε το front office του και κάνει ότι περνάει από το χέρι για να αποχωρήσει από τη Μινεσότα ο Μπάτλερ, μέσω ανταλλαγής. Ήδη είναι σε επικοινωνία με τον προπονητή των Τίμπεργουλφς, Τομ Τίμποντο και τον GM Σκοτ Λέιντεν και επισπεύδει τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί το trade. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάτλερ έχει προτείνει τρεις διαφορετικούς προορισμούς που θα ήθελε να αγωνιστεί, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, Νιου Γιορκ Νικς και Μπρούκλιν Νετς να είναι οι επιλογές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ