Επιστρέφει στα παρκέ ο Χέιγουορντ! (pic&vids)

Επιστρέφει στα παρκέ ο Χέιγουορντ! (pic&vids)

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ, για να φορέσει ξανά την φανέλα των «Κελτών».

Ο άσος των Σέλτικς, Γκόρντον Χέιγουρντ, επέστρεψε στις προπονήσεις τον περασμένο μήνα και είναι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Την Παρασκευή μάλιστα, θα παίξει για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες, στο φιλικό ματς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς.

https://twitter.com/celtics/status/1044349284987154433

Ο 28χρονος φόργουορντ των Σέλτικς, ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017 τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βοστώνης αντί 128 εκατ. δολαρίων, είχε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο το επίσημο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Καβαλίερς.

Στο ματς εκείνο είχε χάσει την ισορροπία του μετά από μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον ΛεΜπρον Τζέιμς μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα και προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο παρκέ, καταπλακώνοντας με το σώμα του τον αριστερό του αστράγαλο. Η άρθρωση διαλύθηκε, ενώ ο Χέιγουορντ υπέστη και κάταγμα στην περόνη.

https://www.youtube.com/watch?v=deS9cusPN4Q

Ο Χέιγουορντ υποβλήθηκε σε εγχείριση για να διορθώσει την μεγάλη ζημιά, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την περυσινή σεζόν. Ο άσος των Σέλτικς επέστρεψε στις προπονήσεις τον περασμένο μήνα και είναι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Την Παρασκευή μάλιστα, θα παίξει για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες, στο φιλικό ματς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς.

O 28χρονος φόργουορντ, ελπίζει να ξαναβρεί τον παλιό του καλό εαυτό, όταν την σεζόν 2016/17 ήταν από τους πρωταγωνιστές στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του στην πολιτεία της Γιούτα και τους Τζάζ. Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία του «γεμάτη» σεζόν, πέτυχε περίπου 22 πόντους , 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 73 αναμετρήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=J6BdLvJ4fmw

https://www.youtube.com/watch?v=Onty9oCtb-8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ