Μπακς – Πίστονς 115-92

Μπακς – Πίστονς 115-92

Οι Μπακς νίκησαν εύκολα τους Πίστονς εντός έδρας με 115-92 σε μια βραδιά όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα για τα στάνταρ του.

Οι Μπακς συνέχισαν της εξαιρετική τους πορεία διασύροντας με 115-92 τους Πίστονς και παρέμειναν στο κυνήγι των Ράπτορς και της πρώτης θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας. Παρά το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκτός καλού εαυτού τα ελάφια κυριάρχησαν και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης.

Από την αρχή οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι και όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζαν την απόδοσή τους και μαζί και την διαφορά. Μια διαφορά που έφτασε τους 30 πόντους και μόνο μόλις κατέβασαν λίγο ρυθμούς έπεσε.

Ο Γιάννης πραγματοποίησε μία από τις πιο μέτριες φετινές του εμφανίσεις, μένοντας στους 15 πόντους με 6/10 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Ο Έρικ Μπλέντσο με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να προσθέτει 14 πόντους. Για τους Πίστονς, ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Ρέτζι Τζάκσον 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ