Αν δε γίνει ανταλλαγή δεν ξαναπαίζει ο Ντέιβις

Αν δε γίνει ανταλλαγή δεν ξαναπαίζει ο Ντέιβις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Πέλικανς σκέφτονται να αφήσουν εκτός πλάνων τον σταρ της ομάδας.

Το παράθυρο των ανταλλαγών στο ΝΒΑ κλείνει στις 7 Φεβρουαρίου και εάν ο Άντονι Ντέιβις δεν παραχωρηθεί από τους Νιου ‘Ορλεανς Πέλικανς, είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι «New York Times» σε σχετικό δημοσίευμα που υπογράφει ο Μαρκ Στάιν. Είναι δηλαδή πιθανό ο προπονητής των «πελεκάνων», ‘Αλβιν Τζέντρι, να παραγκωνίσει τον σταρ της ομάδας του, αφού πλέον φαίνεται να αποτελεί ξένο σώμα στο σύλλογο. Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό και για τις δύο πλευρές.

Δηλαδή οι Πέλικανς δεν θα ρισκάρουν έναν ενδεχόμενο καταστροφικό τραυματισμό του Ντέιβις. Πράγμα που θα σήμαινε πως δεν θα έπαιρναν τα ανταλλάγματα που θα μπορούσαν σε μια ενδεχόμενη ανταλλαγή στο μέλλον. Ξέροντας βέβαια πως τα εναπομείναντα παιχνίδια δεν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία μιας και οι «πελεκάνοι» βρίσκονται αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφς.

Συνεπώς αν οι Πέλικανς συνεχίσουν χωρίς τον Ντέιβις, και τερματίσουν σε ακόμα χειρότερη θέση από αυτήν που βρίσκονται τώρα, θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν ένα υψηλό πικ στην διαδικασία του ντραφτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ