Οι Avengers του ΝΒΑ: Ποιο «διαμάντι» αξίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (vids)

Οι Avengers του ΝΒΑ: Ποιο «διαμάντι» αξίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (vids)

Ιστοσελίδα της Αμερικής «μοιράζει» τα «διαμάντια» στους κορυφαίους της σεζόν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χαρακτηρίζεται... αφύσικος αφήνοντας άπαντες με «το στόμα ανοικτό».

Βρισκόμαστε σε περίοδο πλέι οφ στο ΝΒΑ, με τη νέα ταινία των Avengers που τιτλοφορείται ως «Avengers: Endgame» να παίζεται αυτό το διάστημα στους κινηματογράφους και να «σπάει ταμεία» .

Η ιστοσελίδα «mx.nba.com θέλησε να απονείμει τα δικά της «διαμάντια» (gems) στους «Avengers» του πρωταθλήματος σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον οποίο οι ειδικοί του ΝΒΑ υποκλίνονται για τα φυσικά του προσόντα, δικαιολογώντας τον τίτλο του «Greek Freak».

Επίσης γίνεται αναφορά σε ΛεΜπρόν, Κάρι, Λίλαρντ, Γιόκιτς και Κάρτερ.

Δείτε τα αναλυτικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το διαμάντι του χώρου

Για τον «Greek Freak» το αφιέρωμα γράφει πως μόνο ο Γιάννης ξέρει πως να εκμεταλλεύεται τον χώρο στο παρκέ τόσο καλά. «Χρειάζεται μόνο μερικά βήματα για να καλύψει ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο. Κάποια από τα καρφώματα του ξεπερνούν τα όρια του δυνατού. Πόσες φορές ο Ελληνας σας έχει κάνει να  αναφωνήσετε «Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό». Ολα αυτά αποδεικνύουν τα απαράμιλλα φυσικά του προσόντα. Ο Γιάννης κυριαρχεί στον τομέα του χώρου στο σύγχρονο ΝΒΑ, όπως κανείς άλλος».

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Το διαμάντι της δύναμης

Μπορεί η πρώτη σεζόν του ΛεΜπρόν με τους Λέικερς να μην συνοδεύτηκα από είσοδο στα πλέι οφ, ωστόσο οι ειδικοί του ΝΒΑ χαρίζουν στον «βασιλιά» του βραβείο της δύναμης. Κι αυτό καθώς όπως εξηγούν κυριάρχησε στο πρωτάθλημα την περασμένη 10ετία. «Έτσι παρά την… γήινη σεζόν του ο ΛεΜπρόν μέχρι πρότινος ήταν κάτι σαν τον «Θάνος» των Avengers», γράφει το αφιέρωμα που προσθέτει πως «ήταν ο κάτοχος όλων των διαμαντιών και το να τον ξεπεράσει κάποιος ήταν κάτι που θεωρούνταν αδύνατο».

Στεφ Κάρι: Το διαμάντι της πραγματικότητας

Ο εκ των τριών σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παίρνει το βραβείο της πραγματικότητας καθώς «…έχει την ικανότητα να διαμορφώνει την πραγματικότητα όπως εκείνος επιθυμεί παρέχοντας υλικές επιθυμίες, κινούμενος κόντρα στους νόμους της φυσικής».

Είναι ουσιαστικά υπεύθυνος για την αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού των «πολεμιστών» τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας τη φυσική και τη λογική του σπορ από τη γραμμή του τριπόντου όπου κάνει θαύματα!

Νίκολα Γιόκιτς: Το διαμάντι του μυαλού

Ο 25χρονος Σέρβος σέντερ των Νάγκετς διαθέτει το… απόλυτο μυαλό.. Συνδυάζει εξυπνάδα και ικανότητα και έτσι μπορεί να διαβάζει το παιχνίδι όσο λίγοι στο ΝΒΑ. Καταφέρνει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους εκμεταλλευόμενος το υψηλό IQ του και παράλληλα τη γνώση για το παιχνίδι. Γι αυτό και έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα στη θέση του.

Βινς Κάρτερ: Το διαμάντι του χρόνου

Ο Κάρτερ έχει πατήσει αισίως τα 42 του χρόνια, ωστόσο δεν λέει να τα παρατήσει. Ο Εχει κλείσει 21 σεζόν στο ΝΒΑ, έχει αλλάξει οκτώ φανέλες (Τορόντο, Νιου Τζέρσεϊ, Ορλάντο, Φοίνιξ, Ντάλας, Μέμφις, Σακραμέντο και Ατλάντα), με το εν λόγω αφιέρωμα να του χαρίζει το διαμάντι του χρόνου. Οπως άλλωστε έδειξε και στη φετινή σεζόν, μπορεί ακόμη να προσφέρει και να είναι καταλυτικός παρά το γεγονός οτι ηλικιακά θα μπορούσε να είναι ακόμη και… πατέρας πολλών εκ των αντιπάλων του.

Ντάμιαν Λίλαρντ: Το διαμάντι της ψυχής

Το ΝΒΑ απονείμει το διαμάντι της ψυχής στον γκαρντ του Πόρτλαντ για την τρίποντη «βόμβα» νίκης με την Οκλαχόμα που χάρισε πρόκριση στην ομάδα του στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Ετσι ολοκλήρωσε μια διαβολική εμφάνιση με 50 πόντους αναγκάζοντας το ΝΒΑ να υποκλιθεί στην ηγετική του ικανότητα.

https://twitter.com/trailblazers/status/1120925360822947840

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ